Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.852
- 11.205
- 1.838
niye aldık oynatmayacaksakimkanı yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye aldık oynatmayacaksakimkanı yok
Denk gelmemiş pek izlemedim ama herkes beğeniyor madem, bonuslarla 4-5 e çıkılabilir. 30 yaşındaki Sergio' nun maaşına bonservis de eklenince yıllığı 3.5 a geliyor mesela. Kamada için bonservis dönüşü de mümkün...Kamada da 26 yaşında kap gel başkan. 5 sene üst üste domine edelim ligi
Denk gelmemiş pek izlemedim ama herkes beğeniyor madem, bonuslarla 4-5 e çıkılabilir. 30 yaşındaki Sergio' nun maaşına bonservis de eklenince yıllığı 3.5 a geliyor mesela. Kamada için bonservis dönüşü de mümkün...
arnatuovice de gider mi biizmkiler
antonio dediler,bu da aynı yaslarda onla.gecen sene 21 macta 10 gol atmısyaşıyor mu o hala yav
“Galatasaray and Fenerbahçe want Leandro Paredes, but for now the player has not yet given the OK to the Turkish destination. It remains to be seen if the boy will change his mind in the next few days. There are polls of other teams in Europe.”
Denk gelmemiş pek izlemedim ama herkes beğeniyor madem, bonuslarla 4-5 e çıkılabilir. 30 yaşındaki Sergio' nun maaşına bonservis de eklenince yıllığı 3.5 a geliyor mesela. Kamada için bonservis dönüşü de mümkün...
antonio dediler,bu da aynı yaslarda onla.gecen sene 21 macta 10 gol atmıs
yo topla arasi iyi gayet yumusakBu noktada yanılgı olmasın, bence izleyen tek tük.
Milan istedi diye istiyor millet bence.
Daha bir Iliç tarzı 10 no gibi anladığım, teknik değil ama presci, golcü.