Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğurcan sevdiğim bir kaleci değil alınacağını da sanmıyorum yalnız ts taraftarı arasında beklenti düşmüş gibi görünüyor. ''hiç teklif yok, elde kaldı'', ''max 6m verirler'' tarzı yorumlar var.

Reis, bir de mesela Zaniolo' yu 30-35 e satsak ekstra ne beklemeliyiz peki?!..Biraz iyimser gördüm, alışık olmadığımız üzere...

Çok beklemiyorum gidişini ama Newcastle gibi birisi çıkış bedelini ödeyebilir belli olmaz. O durumda belki yerli pahalı bir hedef kovalayabiliriz ya da fırsat transferinde belki sayı ikiye çıkar ama tahmin bunlar tamamen.

!!!!!!!!!!!

forumda puan sistemı gelecek

TELEFONLARIN SARJLARI DOLU OLSUN

İcardi 10 milyon maaş iddiası mantıklı. Tabi hepsi ni biz direk vermeyeceğiz diye düşünüyorum illa sponsor desteği olur Max 6-7 veririz biz. Suudi Arabistan dan 40 milyon Euro ya yakın teklif alan adamı 3.25 milyon Euro'ya oynatamazsin kusura bakmayın. Adam zaten direk Arabistan teklifini reddedip 4 te 1 oranında senin teklifi kabul ediyor. Bu da paragöz olmadığıni ve bizde oynamayı çok istediğini gösterir. Kusura bakmayın masa da 30-40 milyon maaş teklifi olan adam 3-5 milyon Euro'ya gelmez dünyanın en iyi en sadık insanı olsa bile ben enayimiyim diye tereddüt eder gider Arabistan'a. O yüzden 10 milyon Euro İcardi için düşük bile bir maaş. Bence gelebileceği en düşük rakam bu zaten o teklifler masadayken. Gelelim bu para verilmelimiydi. Kesinlikle çünkü İcardi dünya çapında bir bitirici forvet. Ve formda. İcardiyi almayıp gidip , Harry kaneyi alsan ne olacak düşük ihtimal de olsa uyum sağlayamama ihtimali var . İşte o ihtimal İcardi de yok.

icardnin bonservisi 9 milyon,4 sene vadelidir.maası da 7 milyondur.3 milyonunu biz veririz.

rashica 4-5 milyonaa biter-4 sene vadeli

angelino-6 milyona biter-3 sene vadeli

icardnin bonservisi 9 milyon,4 sene vadelidir.maası da 7 milyondur.3 milyonunu biz veririz.

rashica 4-5 milyonaa biter-4 sene vadeli

angelino-6 milyona biter-3 sene vadeli
babo maalesef öyle değil diyorlar.

icardi 10 bonservis 2 senede taksitlere yayılmış
yıllık 9-10 arasıymış 2 sponsor 4-5 arası karşılamış.

İçimizde bir aşk, sarmaşık gibi büyür,
İcardi'nin futboluna hayranlık duyarız.
Tribünlerde hep birlikte sarılırız,
Galatasaray sevgisiyle kalplerimizi sararız.

İcardi'nin adı sarar her yanı,
Sahada sergilediği futbol büyüleyici.
Galatasaray formasıyla sarmaşık gibi,
Tribünlerde destanlar yazan bir efsane İcardi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt