- 18 Temmuz 2009
- 82.097
- 239.843
- 5.263
Fabian Rieder beklediği teklifleri alamazsa bize düşer mi?
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sanmam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fabian Rieder beklediği teklifleri alamazsa bize düşer mi?
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
rieder fm wonderkidirieder ile baturina farkı nedir
Zaten adamin ozelligi bu cogu buyuk menajerden aliyor haberleri bitmeden yazmiyor yoksa bu kadar net bilgi vermesi imkansizFabrizio'nun kaynağı Gardi olabilir mi?
nasıl kudurmasinlar , daha düne kadar hergün çıkıp şöyle borç var böyle enkaz var , transfer bitmez diyen yöneticiler vardı, bugün adam çıktı gerile gerile herkesin kafası rahat olsun , çok güçlü takım yapıcaz, her pozisyon için birsürü oyuncu alternatifimiz var dedi , öbür tarafta adamlar Kent bilmem ne alıyor diğeri parasız Halil kovalıyorBiz transfer yaptıkça beşiktaşlılar ve fenerliler daha çok kuduruyor demek ki doğru yoldayız.![]()
terim tayfanın istegi o,haber yok normalde.ben bi terimci olarak istemiyorum o ayrıHalil rezil bir futbolcu inşallah gelmez.
Donem içerisinde oynananacak daha sonra diye hatırlıyorumBu FB ile süper kupa maçımız yazın oynanmaz değil mi? net bir tarihte belirtilmedi
Halil beğenen kişilerin Halil izlediginden emin değilim.Kerem'in Icardi'yle kanki olmasını kıskanıp takımı baltalar. Halil yetenekli adam ama Yusuf'la aynı dertten muzdaripler.
mutlaka giden olursa yerlerine planlarımız vardır bende boeyden cok nelssonu önemsiyorum iyi stoper tandemı zor işstoper her zaman en riskli yerlerden biri
bir de iki beki de yabancı yapınca yerli konusu da sıkıntı hale geldi
Ahmet Bulut, zannedersem kulüp olarak tepkiliyiz kendisine, alışverişi kestik.gedsonu aldıgımız dönem fatih hocaya kim önerdi acaba
Şimdi tekrar dinledim röportajı. Yerli oyuncu alımında dedi. Benim anladığım mesela bir mert müldür ile görüşülüyor ama adam atıyorum boey in ya da angelinho nun arkasında oynamam diyor. İşte biri Avrupa ya da lig maçlarında oynayacak sen diğerinde diyoruz ama ilişkiler yeni kurulduğu için anlatmak ve ikna etmek zor oluyor diyor. O yüzden operasyonları eş zamanlı gerçekleştirmemiz gerekebiliyor diyor.Icardi işi belli olmadan ikinci forvete karar veremiyoruz çünkü Icardili ve Icardisiz hem gelecek oyuncunun süresi hem de bütçesi farklı değerlendirilir demek istedi orada.
Halil yetenegine ihanet eden 1 adamHalil beğenen kişilerin Halil izlediginden emin değilim.
Hatay maçı vardı tekrar tekrar onu izliyodurO değil de Icardi’nin geldiği gün @Murat Durmaz ortalıkta yok. Zuhahhahahaha Dovbyk’i almadık