Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cicaldaouyu holllanda ligine yollasak fenerin aldığı kadar gol asist yapar

ben futbolda oyuncunun bölgesel kökeni ile bazı mevkiler arasında hep bağlantı kuruyorum

mesela bana göre iskandinav ve italyan stoperlerde başarı şansı yüksek oluyor

brezilyalı bek genelde iyi oluyor

balkanlardan oldukça iyi orta sahalar çıkıyor

belki bu tür genellemeler yanlış olaiblir ama yine de üzerinde düşünmeye değer gibi geliyor bana

Türk oyuncularda hangi mevki tercih edilmeli

Paredes bence 8 numarada Oliveira kadar oynayamaz.6da zaten Torreira var pek sıcak değilim bu adama İcardi'nin yanında eşantiyon diye almıyoruz insallah.Daha tempolu daha dribling yeteneği üst seviye bir 8 numara almamız lazım bizim.

Bu paredes istatistikleri doğruysa artık formdan düşmüş, al-ver oyununa dönmüş demektir umarım almayız.
Zaten erden timur dün ilk tercih olmadığını ima etti

Bu arada bu yapılan satışlardan gelen paranın önemli bir kısmına bloke koyuluyor sanırım. Bankalar Birliği anlaşmasında geri ödemeler başlıyordu. Satışlarda acele etmeye gerek yok. Para gelse de sıcak para olarak çok tutamayacaksın. Hadi tjk çulsuz da fener satış yapmasına rağmen genellikle bonservissiz oyunculara yürüyor şu an. Yeni sponsorluklar ve Erden Timur gibi isimler olmasa çok zorlanırdık biz de.

oliveira ‘ya da böyle ezilmezsin be kardeşim

lig farkı falan filan demeyin lütfen böyle fark mı olur

Angelino'ya baktım biraz senelerdir pek izlemediğimiz adrese teslim orta yapan sol bek transferi yapıyoruz ofansif anlamda çok üst düzey iş yapar rotasyon yapılacak maçlarda sol beke Kazımcan önüne Angelino da düşünülebilir ...

Angelino'ya baktım biraz senelerdir pek izlemediğimiz adrese teslim orta yapan sol bek transferi yapıyoruz ofansif anlamda çok üst düzey iş yapar rotasyon yapılacak maçlarda sol beke Kazımcan önüne Angelino da düşünülebilir ...
Evet şöyle bir istatistik vereyim.

Sol bek olarak 200 maçı var, sol kanat olarak da 100 falan. Iki mevkide de ürettiği skor sayısı hemen hemen aynı. Maçına göre sol kanat olarak da kullanılabilir kesinlikle.

Sergio kötü değildi Toreira çok iyiydi her açığı kapattı böyle olunca bizim gözümüze hep sergio aksaklık yaratıyor gibi geldi.Ama fb maçında attığı ve lig başında direktten dönen topları da gol olsaydı bu sene ayrı bakardık sanırım

1 lig farki
2 ligde 25 mac oynadi Paredes, 6 macta ilk 11de basladi (2 macta ikinci yari baslamadan oyundan alindi), ~30dk oynadi cogu macta
3 sergio kötü topcu degil

twiti paylasan hesaba söveyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt