Orhan Tok
Tecrübeli Üye
- 18 Ocak 2011
- 6.325
- 3.703
- 1.588
EvetAhmet Nur Çebi: "Ben bunu yapamam. Ben sponsorluk parasını bir oyuncuya veremem. Bunu yapan takımın taraftarları sizce mutlu mudur?”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EvetAhmet Nur Çebi: "Ben bunu yapamam. Ben sponsorluk parasını bir oyuncuya veremem. Bunu yapan takımın taraftarları sizce mutlu mudur?”
hahaha mutluluğumuz birilerine dert olmuş vah yaa kıyamam, eski bjk yöneticileri bu kadar gevşek değildi, bu adam yatıp kalkıp bizle uğraşıyor, en az öteki ezikler kadar iticiler artıkAhmet Nur Çebi: "Ben bunu yapamam. Ben sponsorluk parasını bir oyuncuya veremem. Bunu yapan takımın taraftarları sizce mutlu mudur?”
Ahmet Nur Çebi: "Ben bunu yapamam. Ben sponsorluk parasını bir oyuncuya veremem. Bunu yapan takımın taraftarları sizce mutlu mudur?”
Müldür-Dijku-X-Ferdi şeklinde bir tandem kuracaklar sanırım , ağır vasat altı bir defans hattı bu arada.Yani sol stopere Gvardiol falan almaları lazım ki toparlansın defansfbnin kadro mühendisliği 0. galiba kim kabul ederse gel diyorlar
sponsor zaten bu yuzden varAhmet Nur Çebi: "Ben bunu yapamam. Ben sponsorluk parasını bir oyuncuya veremem. Bunu yapan takımın taraftarları sizce mutlu mudur?”
Ne sıktınız aga ya o zaman oliviera oynar sanki oliviera gidiyo
oliveira ‘ya da böyle ezilmezsin be kardeşim
lig farkı falan filan demeyin lütfen böyle fark mı olur
İcardi ön direğe koşuyu yaptı bile ...Müldür-Dijku-X-Ferdi şeklinde bir tandem kuracaklar sanırım , ağır vasat altı bir defans hattı bu arada.Yani sol stopere Gvardiol falan almaları lazım ki toparlansın defans![]()
Ne sıktınız aga ya o zaman oliviera oynar sanki oliviera gidiyo
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yani asıl Barış Alper neler yapar şu hatta o daha ilginç olur bence.Elek olur şu defans anadolu takımlarındaki siyahi oyuncuara karşı bile.Üstelik bir de sınırda Mert Müldür'e bel bağlarsa asıl komedi orda olur , protez bacaklar oynayacak adam.Kaç maça çıkar soru işaretiİcardi ön direğe koşuyu yaptı bile ...
Dünya üzerinden mevcut kadrosuna 30-40 m euro harcayan her takım güçlenirken düzenli olarak her sene bu paraları harcayıp zayıflamayı başaran feneri kutlarım. Tek güçlendirecek hamle Zaha olurdu o da Palace'da kalacak gibi gözüküyor. Onun hariç şu ana kadar Szymanki, Dzeko(Yaşı yüksek), Djiku vs korkutacak hamleler değil.
iyi topçuydu ama 2 sene önce izledim en son ne halde şimdi bilemiyorum.b2b bi adamdı o zamanlar sanırım 3-5-2 falan oynuyorlardı hem geriden oyun kuruyordu , ön alan baskısı için arada formasyonda öne geçiyordu geride olduğunda da rakibi iyi karşılayan bir oyuncuydu.Topla arası iyi olduğu için tek pasları falan güzeldi , oyunu yönlendirmesi falan ama ne halde bilmiyorum benim baz aldığım haliyle iyi olmaz Fener'in alması.Çoğu işi yapabilen bir adam çünkü.Uzun pas çok deniyordu özellikle o kalmış aklımda.Mesela Parades yerine bu arkadaş daha mantıklı olabilir Torreira yanına.Fenerbahçe, Bologna'nın Arjantinli orta sahası Nicolás Domínguez ile ilgileniyor. Bologna oyuncu için 15 milyon euro istiyor. (TuttoMercatoWeb)
şu herife salça olsak güzel olabilir sanki. bilgisi olan arkadaslar yesillendirsin, torreira ile iyi bi ikili olmazlar mı?