Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben oliverayamı sövdüm ben?
son dönem iyi olmadığını söyledim sadece

burada senle benden hariç oliveracımı var?

paredese çekimserim dedim

yine scout31 tayfanın gazına gelip olur dedik bir bildikleri vardır herhalde dedik

herif arjan hürriyet çıktı
ben oliverayamı sövdüm ben?
son dönem iyi olmadığını söyledim sadece

burada senle benden hariç oliveracımı var?

paredese çekimserim dedim

yine scout31 tayfanın gazına gelip olur dedik bir bildikleri vardır herhalde dedik

herif arjan hürriyet çıktı

Skjsjs dalgasına yazdım ya

Parades konusunda ben de sürü psikolojisine katıldım işin açıkçası, DK izleyen adamın da isteyeceğini pek sanmıyorum da işte seviye farkı falan denilebilir. Onun dışında çok kötüydü.

Genel olarak ise bence iyi bir oyuncu, teknik, pasör vs ama öyle çok koşan basan bir profil değil artık ve dar alanda oynuyor. Ha bizde bunu değiştirebilir mi bilemem zira Icardi hayatında göstermediği asistçi yönünü bizde gösterdi.

Şampiyonlar Ligi'nde Paredese ihtiyacımız var Fernando yu hatirlayin yanına Avrupa da tek başına yetersiz kaldı Torreira da zorlanır dirençli orta saha Torreira Paredes sağlam hücum hattı gerekir.

Talisca oradan ayrılabilir diye tahmin ediyorum oraya gittiğinde en yüksek maaş alan futbolcuların başındaydı şimdiyse maaşı ortalamalara göre en düşüklerde kaldı. Maaşında revizyon yapılmazsa ayrılmak isteyeceğini düşünüyorum.
8m maasi 15 olmadi diye gidip baska biryerde 4-5m maasami oynicak yani?

Yine durup durup aklıma gedson geliyor.. Cidden piyasada yok bu tarz topçu herif istediği an ligdeki tüm orta sahalara üstünlük kurabiliyor..Bizdeyken o sezonun yıldızları josef-atibayi ezmisti bu sezon bjkde bizim orta sahaları ezdi..
Bir de son haftalarda kanat falan oynadı onu bile becerebiliyor bizim şu sağlam kadroda görmeyi çok isterdim..

gidin driblingci 8 alın ya başlarım bu adama
kessie, guendezi filan kovalayın

yok illla öyle adam alacağız thiagocuğum orada duruyor sakat hali bile daha iyi bundan

ben çok pıs tırsıyorum bu patatesden
Ne yalan söyleyeyim ben de dripling yapan bir 8 numaraya gideceğimize inanıyorum. Şimdiye kadar takımın eksikleri çok nokta atışı tespit edildi bundan sonra Oliveira nın yerine Paredes koyacağımıza inanmıyorum açıkçası

paradesin istatistiklerinde context yok kaç dk, maç başı mı, per 90 mı nedir hiç yok, almış 2 sayıyı koymuş yiğit, mason fln kanmış işte o kdr

Üstad per 90 bile olsa çok yanıltıcı olur iki oyuncunun da benzer sayıda maç ve süre alması lazım ..maç başı 20 dk oynayan adamla 85 dk oynayanin motivasyonu da çok farklı

Yine durup durup aklıma gedson geliyor.. Cidden piyasada yok bu tarz topçu herif istediği an ligdeki tüm orta sahalara üstünlük kurabiliyor..Bizdeyken o sezonun yıldızları josef-atibayi ezmisti bu sezon bjkde bizim orta sahaları ezdi..
Bir de son haftalarda kanat falan oynadı onu bile becerebiliyor bizim şu sağlam kadroda görmeyi çok isterdim..
Gedsonun sıkıntısı skorer değil, gol asist düşük olunca bazı maçları çözemiyoruz.Mücadelesi yüksek maçlarda fark yaratıyor derbi ve Avrupa maçlarında

kerem d net pasör 8
zamanla 6 noya evriliyor gibi
eskisi gibi ofansa yardım etmiyor

iyi yedek olur

bu nasıl futbolcu olmuş lan gibi söylemlere maruz kalmaz

normalde bu tarz gurboları bjk alırdı ilginç

Torreira - Gedson ikilisiyle CL maçlarında bile orta sahayı domine edebilirdik.

bugün bir vs vardı oliveraya karşı

herifin istatistikleri tam patates ya

vani ötle lig farklılığımış yok az oynamışmış filan bile açıklayamıyor o istatistiği

ürperdim resmen
Fransa ligi ve Türkiye ligi istatistikleri oynanan futbol, kalite, mücadele ve fizik gücü oynanışı arada bence çok fark var rengim. İstatistikler konuşulunca hep aklıma Ferguson’nun sözü aklıma gelmiştir. Hayırlısı olsun Takımımız için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt