Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kerem demirbayın kendini yeni mesut görüp bizim milli takımı bekletip almanyadan 1 maçlık teklif gelince vazgeçmesi ve sonrasında yeni olcay şahan ayarında bir milli kariyer yapması

Parades bana pahalı Arjantin'li Cicaldau gibi geliyor. Keşke almasak. Bu arada Adama Traore'yi gündem etmek lazım. Niye hiç adı çıkmadı o da enteresan.

thiago daha riskli transfer yav

thiago kariyer içinde 5 tane ikili mücadele kazanmamıştır muhtemelen
Yahu Thiago yu eleştirmek için ikili mücadele kazanamıyor demek de ne bileyim renktaşım biraz bahane gibi geliyor

Bugün Avrupa futbolunda merkez orta saha deyince akla ilk gelen 3 oyuncudan biridir Thiago. O da Modric-Kroos hala aktif şekilde futbol oynadığı için 3. sıraya koyuyorum adamı :)

Hı bana kalırsa ben de orta da çok daha dinamik, rakibi bezdirecek bir adam bizim takımın ihtiyacı ama Thiago nun en ufak gelme ihtimali varsa Okan Buruk oturup Thiago özelinde takımı baştan kursun razıyım

Adama'nın önünde Arabistan gibi bir seçenek varken buralara düşmez. Ha gelsin de istemem beğendiğim bir tarz kanat oyuncusu değil. Eğer sol beke Angelino gelecekse mutlaka Rashica veya o tarz bir kanat almalıyız.

murat Özkaya icardi transferinde sponsor fbyede umut nayiri vermiş beleşe üzülmesinler diye

Bullshit.

PSV'den Manchester City'ye 4-3-3/4-4-2'nin LB pozisyonunda oynayarak gitti zaten. PSV'e de NAC Breda'da 4-3-3'nin sol beki olarak gitti.

O pozisyondaki istatistikleri o iki takimdayken
Screenshot_20230710_174636_Flashscore.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt