Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.984
- 102.125
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rusya ya giden o boykottan sonra başka transfer yapabilir mi?Sanchez için spartak moskova 15 milyon teklif etmiş. Bize düşmez
bende öyle gördüm zahayı hep keremden sağda performans alamayız zaha dan alırmıyız bilmiyorumSolda oynarken gördüm hep. O gelirse keremi sağa aliriz sorun yok
22e falan gitse bari rekoru kıralımNelsson gidiyor başka açıklaması olmaz
Bir mesaj mı içeriyor
Çözmem lazım
Rengo yakında başlarım canlı yayınlara, 2,49 kesmez gibiBenden bir layk bir de abonelik gelsin o halde rdas
Canli yapip selam okursan 2,49€ atmaya hazirim
Teşekkür ettim çok.abone olduk renktaş eline sağlık
17 + Sanchez anlaşalım.Nelsson 19’a satilir
Serbest kalma bedelinden 6 milyon indirim yapildigi icin karsiliginda 9 milyon’a sanchez transfer edilir
Yani 10 milyon + sanchez = nelsson olabilir
Bu tarz bir anlasma kabul edilebilir cünkü sanchez’in piyasa degeri yüksek
ambargo var nasıl ediyor?Sanchez için spartak moskova 15 milyon teklif etmiş. Bize düşmez
Fener olsa Berkan'ı en az 12'e satar artık ucuza oyuncu satmayı bırakmamız lazım tok satıcı olmalıyız.Berkana 8m teklif varsa satalım bence, ne kadar sevsem yararlı bulsam da bir daha o sayıları bulamaz gibi. Onun yerine de yavaştan Efe'yi monte etmeye çalışırdım.
Fener olsa Berkan gibi birini 12'e satar artık ucuza oyuncu satmayı bırakmamız lazım tok satıcı olmalıyız.
Alıcı gozle takip etmedim son senelerini bilmiyorum ama baya maça çıkmış bilemedimDavidson Sanchez gelsin mi @Barış Savaş dayi