Kane olası bayern münih olayına ne diyorsun? Verir mi Levy
Sanmıyorum olacağını o işin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kane olası bayern münih olayına ne diyorsun? Verir mi Levy
Sanmıyorum olacağını o işin.

kılınc beklesin daha iyi. yabancı sınırı olan yerde morutana falan kontenjan harcanmaz.Renkdaş Morutan biraz kıpırdandı lakin kuyusunu kazmaya başladın gibi bir hisse kapıldım. Adam takımın iyisiyken neden, Kılınç mı beklesin kulübede adama kol gibi para bağladık.
Salın olm adamı
Gerçi Bayern denen iğrenç kulübe salmayın
Son Direk Bükücü var birde. Kubilay kadar olamaz ama.Bizde 30 yıl önce tutan Kubilay Türkyılmaz harici bir gurbetçi söyleyin ikna olayım kardeşim.
Uğur Tütüneker ve Ümit Davala, 'efsane' statüsünde adamlar...Alt yaş gruplarından beri izliyoruz, beklenen gelişimi göstermedi ve yaşı ilerledikçe geriye gitti.Bu seneki Leverkusen -ki çok iyi bir takımdı- performans gösteremeyen birisinden bizim beklentimiz ne olabilir ki?Yerli yedek olur, halbuki biz Mertens'in önüne geçecek bir isim arıyoruz...İkinci mevzuda bu gurbetçi arkadaşlar mental olarak bizim ligi kaldıramıyor, yoksa Yusuf Demir yetenek olarak çok daha iyisi hepimiz biliyoruz.Ben sakıncalı buluyorum, alırız sonra Tolga Ciğerci gibi (dikkat ederseniz bilerek hep farklı gurbetçi ismi veriyorum,Kubilay Türkyılmaz harici tutan yok bizde,Hakan Yakın dahil -tesaduf olamaz)yollamaya çalışırız.
Alman Milli takımında oynamasını direkt bekliyordum şahsen, olmadı.Bize yerli statüsünde oynaması harici bir avantajı olmaz bana göre, yedek olur.Gercekten merak ediyorum siz ne bekliyorsunuz ki bu kadar gelmesini istiyorsunuz?Adam için daha birkaç sene önce 30 milyonun üzerinde transfer parası ödediler bundesligada.Daha ne gelişim kaydedecek gayet yeterli bi oyuncu.Bizdeki siteme uyar uymaz ihtiyacımız var yok bilemem ayrı bi mesele ama diğer çer çöp gurbetçiler gibi değil onların hangisi iki haneli bonservis ödemişler bırak 30 milyonu.Gurbetçi tutmadı vs farklı bir tartışma.Ama gelenlerin kalite ve kariyeri de önemli tabi çok da parlak kariyerli bi gurbetçi hatırlamıyorum
4 yıl boyunca takımda ter döken geldiği sene şampiyonlukta büyük rol oynamış. Efsanevi BAM ortasahasının en yaratıcı ismi, futbol kariyeri sonrası Survivor'a seçilen nadir futbolculardan olan Barış Özbek desem.Bizde 30 yıl önce tutan Kubilay Türkyılmaz harici bir gurbetçi söyleyin ikna olayım kardeşim.
Levy başkan kontra yapıp yeni sözleşme önerecekmiş.
Eee sen zaten kendinle çelişiyorsun. Üst düzey olanlar zaten gelmiyor Türkiye ye. Sen İlkay hakan Orkun Salih getirebiliyor musun buraya? Yok. Onlar buraya gelse başarılı olamazlar mı yani? Senin genellemene göre öyle.İlkay da var alalım tutar, onlar farklı seviyede oynadılar.En basitinden Kaan elimizde yedek! Direkt 11'e koy-a-miyoruz.Hatta tuttu gözüyle bakılan Sinan Bolat, Barış Özbek, Serkan da yedek.Umit Karan, Berkan gibiler lig içinden, kaldı ki onlarda yedek!Kerem de yedek olur,yedek oyuncu arıyorsak sorun yok,biz direkt 11'e adam arıyoruz diye bakıyorum ben.
Cica desen ok, Miço desen de anlarım da neden Morutan? Yolda omuz falan mı attı? Yabancılardan onu mu bulduk şutlayacak? Gördüğün üzere haddinden fazla soru işareti oldu.kılınc beklesin daha iyi. yabancı sınırı olan yerde morutana falan kontenjan harcanmaz.
Yeri gelmişken efsaneyi analımUtandırmamak için BAM ın Barış' ını saymadım daha!..
Maksimum 60 milyonu gorur gibiGeçenlerde haber çıkmıştı PSG istiyordu Atletico da 90 civarı istiyordu.
Büyük topçu cidden, belgeselde izlediğim kadarıyla da illede gidicem diyecek birisi değil.
Bari İngiltere ile büyük bir kupa alsa.
BAM ha!..E gelsinler kardeşim dediğim gibi sorun yok, seneye ilk taşı da siz atarsınız benden söylemesi.Uğur Tütüneker ve Ümit Davala, 'efsane' statüsünde adamlar...
Utandırmamak için BAM ın Barış' ını saymadım daha!..
cica ve mitdjo konusu zaten kapanmıs gorunuyor. sutlanmaları gerektigi konusunda herkes hemfikir. ne yazık ki hala azımsanmayacak miktarda morutansporlu goruyorum.Cica desen ok, Miço desen de anlarım da neden Morutan? Yolda omuz falan mı attı? Yabancılardan onu mu bulduk şutlayacak? Gördüğün üzere haddinden fazla soru işareti oldu.