Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paredese tam ısınamadım o yüzden olmasa da çok koymaz , mesela Gueyenin gelmemesi koymuştu ama Parades öyle etki yaratmaz bende.Dinamik biri gelse daha iyi olur

perisic hajduk’a gidiyordu en son
ben istemem açıkçası uzak dursun

Şu scoutium çok güzel bir girişim, İTÜ Bigbang’e gittiğimde orada konuşma fırsatı yakalamıştım. Fikir güzel ortada bir proje var ama sonuç çok yavaş ilerleyen bir sistem gibi.
Uygulama kendi içerisinde iyi bir Scout ekibinde sahip olup destek alsa muhteşem yetenekleri keşfederler.
Kulüplere danışmanlık şeklinde ilerleyip kendi bütçesini yaratmalı.

perisic baba iyiydide sezon içinde 35 olacak. Futbolculuğu tanımla desen birinci sıraya mücadele yazacağın bir isim 35 yaşında gelmesin

Türk milletinin bir mensubu gibi hisseden, aidiyeti olan adam gidip Alman milli takımında oynamaz. Aidiyet hissetmeyen biri için Türk değildir Almandır denmesinde bir sakınca görmüyorum zira diyene değil dedirtene bakmak lazım.

millete ırkçılık damgası vurup aslında kendileri yapıyor bu kerem mesut gibiler

almanyayı seçmişsen ve alman hissediyorsan öylesindir ve bu ayıp değil saygı duyarım

ama işine gelince almanım işine gelince osmanlı torunuyum yok öyle yağma

şu yeni gelen +1 yerli kuralı da çok saçma

madem yerli kuralının amacı milli takıma oyuncu yetişsin o zaman icardi kerem demirbaydan daha türk çünkü en azından türk milli takımının kanat oyuncusunun gelişimine katkıda bulundu

emre canın keremin yusufun türk futboluna ne katkısı olmuş ya da olacak

direkt 9+2 olsa daha mantıklıydı

Üçlüde güzel oldu he.
Muslera
Boey-Nelsson-Abdülkerim
Rashica-Paredes-Torreira-Angelino
Zaniolo-Icardi-Kerem​

Yasaklı Kaynaklar

1689068743915.png

ulan sportdigitale niye görünmüyor yasaklıda

Şu scoutium çok güzel bir girişim, İTÜ Bigbang’e gittiğimde orada konuşma fırsatı yakalamıştım. Fikir güzel ortada bir proje var ama sonuç çok yavaş ilerleyen bir sistem gibi.
Uygulama kendi içerisinde iyi bir Scout ekibinde sahip olup destek alsa muhteşem yetenekleri keşfederler.
Kulüplere danışmanlık şeklinde ilerleyip kendi bütçesini yaratmalı.
Bir takımdan 15.000 sporcu takip etmek hele ki spor okullarından, çok büyük bir insan gücü ister. Maliyet ister.

Ben oyuncularına verdiği değer açısından söyledim. Çok az oyuncu sattığını hatırlıyorum. Lahm gibi Bastian gibi oyuncular geldi gitti vs. Ama dışardan gördüğüm bu. Kötü tarafı oyuncuları özellikle Dortmund oyuncularını iyi ayartıyorlar.:)
Ligdeki diğer takımların taraftarları nefret ediyor Bayern'den zaten. Özellikle de Dortmundlular. Dediğin gibi kaç tane topçularını ayarttılar ya da ellerinden kaptılar.

Ama Lewa'da Dortmund salaklık yaptı. Son senesinde satıp en azından biraz para kazanabilirlerdi ama satmayıp bir sene daha kullanmayı tercih ettiler.

gerçi perisic doğru olabilir ya , rashica’da fiyat düşmüyorsa sol kanat rotasyonuna 1+1 yıllığına düşünülmüş olabilir.

sağ kanatta bolca isim var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt