Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.339
- 7.197
- 2.358
Allah başka dert vermesin kardeşim.Bende sigara var alkol var seks var ne ararsan var üstad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah başka dert vermesin kardeşim.Bende sigara var alkol var seks var ne ararsan var üstad
Türk milletinin bir mensubu gibi hisseden, aidiyeti olan adam gidip Alman milli takımında oynamaz. Aidiyet hissetmeyen biri için Türk değildir Almandır denmesinde bir sakınca görmüyorum zira diyene değil dedirtene bakmak lazım.
Kral geliyo ya o nu anladik en azindan xdgülmekten bayılmışım![]()
![]()
Bir takımdan 15.000 sporcu takip etmek hele ki spor okullarından, çok büyük bir insan gücü ister. Maliyet ister.Şu scoutium çok güzel bir girişim, İTÜ Bigbang’e gittiğimde orada konuşma fırsatı yakalamıştım. Fikir güzel ortada bir proje var ama sonuç çok yavaş ilerleyen bir sistem gibi.
Uygulama kendi içerisinde iyi bir Scout ekibinde sahip olup destek alsa muhteşem yetenekleri keşfederler.
Kulüplere danışmanlık şeklinde ilerleyip kendi bütçesini yaratmalı.
Ligdeki diğer takımların taraftarları nefret ediyor Bayern'den zaten. Özellikle de Dortmundlular. Dediğin gibi kaç tane topçularını ayarttılar ya da ellerinden kaptılar.Ben oyuncularına verdiği değer açısından söyledim. Çok az oyuncu sattığını hatırlıyorum. Lahm gibi Bastian gibi oyuncular geldi gitti vs. Ama dışardan gördüğüm bu. Kötü tarafı oyuncuları özellikle Dortmund oyuncularını iyi ayartıyorlar.![]()
yasaklı kaynak