Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi’nin takim da kalacagi haftalardir belliydi

Bu sürecin uzamasinin sebebi oyuncunun tatil yapmak istemesi
sanmıyorum ya çok büyük bir maddi yük var ve bir sürü sponsor bulunduğuna eminim

bunların hepsi bir süreç

Icardi istese bu ay sonuna kadar hiç imza atmazdı

sampiyonlar ligi sadece nelson ve abdulkerimle olmaz.3.stoper emin ve digeri kaan ayhan (ortasahada daha iyi)nelson sakatlansa abdulkerim ve eminle cıkacagız maclara.

nelson yanına sanchez veya bi baskası iyi olur

yapılışından 70 yıl içerisinde değişiklik yapmak istersen mimarı ikna etmek gerekiyor, kendisi ölmüş, şimdi değişiklik hakları kimde bilmiyorum. mirasçılarındadır sanırım..
Başta çizilen mimarisine göre mi yapıldı acaba stad. Toki girdi anasını ağlattı mimarinin. Böyle bir durum varsa çok saçma. Dava açsalar kazanırlar.

sanmıyorum ya çok büyük bir maddi yük var ve bir sürü sponsor bulunduğuna eminim

bunların hepsi bir süreç

Icardi istese bu ay sonuna kadar hiç imza atmazdı

Finansal konular takim kamp’a gittiginde cözülmüs olsaydi sürec yine uzayacakti

Icardi tatil de oldugu icin uzadi bu sürec bana göre

Yanlis anlasilmasin elestiri anlaminda yazmiyorum,icardi adina bu sürec ekstra tatil oldu

ben ali turap boeyin yedegi olur diyince üstüme cullananlar ali turapı hemen yedek yapmıs.bu ülkede ali turap gibi oyun kuran ve onun kadar teknik bi bek gelmedi.

efe akmanın potansiyeli belli,defansif ortasaha ve gidip arda gülerle kıyaslamak aptallıktır.dun fbliler gecenin bi yarısı efenin videosu altında toplanmıs.abuk subuk yorumlar yapmıslar.

hamza akmanı bir 45 dk ile silenler ayrıca cok üzülecek.baran demiroglu ve caneri görürüz insallah

David Fofana, Union Berlin'de​

1689071393747.webp

Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Union Berlin, Chelsea'de forma giyen David Fofana'yı bir yıllığına kiraladı.

İngiliz ekibinin ocak ayında Molde'den transfer ettiği ve 2029 yılına kadar sözleşme imzaladığı Fofana'nın kiralanmasında satın alma opsiyonu bulunmuyor.

20 yaşındaki Fildişi Sahilli forvet oyuncusu, geçen sezonu 12. sırada tamamlayan Chelsea formasıyla Premier Lig'de üç maça çıktı.

Union Berlin, 2023-24 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek.

angelinonun yeni haberi burda.dün cıkmıs ama videoda. @Hasan Çam

"#RBLeipzig, Angelino ile kesinlikle devam etmeyecek. #Galatasaray ve Leipzig arasında henüz bir anlaşma yok. Bir hafta önce 6 milyon €'luk teklifin çok az bulunduğu Galatasaray'a açıkça belirtildi ancak Galatasaray, Leipzig'e teklifi yükseltebileceğini iletmiş ve "biz bu rakama kadar çıkabiliriz" demiş. Bu sebeple kulüplerin anlaşmaları muhtemel. Ödeme detayları görüşülüyor. Angelino Portekiz'den gelen teklifi reddetti. İngiliz ve İtalyan kulüpleri de oyuncuyla ilgileniyor."

ben ali turap boeyin yedegi olur diyince üstüme cullananlar ali turapı hemen yedek yapmıs.bu ülkede ali turap gibi oyun kuran ve onun kadar teknik bi bek gelmedi.

efe akmanın potansiyeli belli,defansif ortasaha ve gidip arda gülerle kıyaslamak aptallıktır.dun fbliler gecenin bi yarısı efenin videosu altında toplanmıs.abuk subuk yorumlar yapmıslar.

hamza akmanı bir 45 dk ile silenler ayrıca cok üzülecek.baran demiroglu ve caneri görürüz insallah
sen ban mı yedin
nere kayboldun

haber dogru,görmeyenler için koyuyorum

Leipzig, Angeliño ile kesinlikle devam etmeyecek. (Sky Sport DE) • Galatasaray, Leipzig'e teklifi yükseltebileceğini iletmiş ve "biz bu rakama kadar çıkabiliriz" demiş. Bu sebeple kulüplerin anlaşmaları muhtemel. Ödeme detayları görüşülüyor.

https://sport.sky.de/fussball/artikel/rb-leipzig-transfer-news-der-stand-bei-angelino-gvardiol-und-co/12918707/34828

@Can BÜYÜK abi videodan cevirebilir misin

dün buraya attılar bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt