- 11 Haziran 2015
- 39.687
- 28.160
- 2.193
Icardi’nin takim da kalacagi haftalardir belliydi
Bu sürecin uzamasinin sebebi oyuncunun tatil yapmak istemesi
bunu niye bizimle daha önce paylasmadın üstad
günlerce icardi nöbeti tuttuk burada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanmıyorum ya çok büyük bir maddi yük var ve bir sürü sponsor bulunduğuna eminimIcardi’nin takim da kalacagi haftalardir belliydi
Başta çizilen mimarisine göre mi yapıldı acaba stad. Toki girdi anasını ağlattı mimarinin. Böyle bir durum varsa çok saçma. Dava açsalar kazanırlar.yapılışından 70 yıl içerisinde değişiklik yapmak istersen mimarı ikna etmek gerekiyor, kendisi ölmüş, şimdi değişiklik hakları kimde bilmiyorum. mirasçılarındadır sanırım..
sanmıyorum ya çok büyük bir maddi yük var ve bir sürü sponsor bulunduğuna eminim
bunların hepsi bir süreç
Icardi istese bu ay sonuna kadar hiç imza atmazdı
sen ban mı yedinben ali turap boeyin yedegi olur diyince üstüme cullananlar ali turapı hemen yedek yapmıs.bu ülkede ali turap gibi oyun kuran ve onun kadar teknik bi bek gelmedi.
efe akmanın potansiyeli belli,defansif ortasaha ve gidip arda gülerle kıyaslamak aptallıktır.dun fbliler gecenin bi yarısı efenin videosu altında toplanmıs.abuk subuk yorumlar yapmıslar.
hamza akmanı bir 45 dk ile silenler ayrıca cok üzülecek.baran demiroglu ve caneri görürüz insallah
bunu niye bizimle daha önce paylasmadın üstad
günlerce icardi nöbeti tuttuk burada
fbli muhabiri paylastıydım szmanski baslıgında,bişey olmadı : )sen ban mı yedin
nere kayboldun
Kacirmissin demek ki
Tatilini bitirdiginde takima katilacagini defalarca yazdim
Bizde buldugu sevgi ortamini hic bir kulup te bulamaz icardi
m.sportbild.bild.de
haber dogru,görmeyenler için koyuyorum
Leipzig, Angeliño ile kesinlikle devam etmeyecek. (Sky Sport DE) • Galatasaray, Leipzig'e teklifi yükseltebileceğini iletmiş ve "biz bu rakama kadar çıkabiliriz" demiş. Bu sebeple kulüplerin anlaşmaları muhtemel. Ödeme detayları görüşülüyor.
https://sport.sky.de/fussball/artikel/rb-leipzig-transfer-news-der-stand-bei-angelino-gvardiol-und-co/12918707/34828
@Can BÜYÜK abi videodan cevirebilir misin