Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi babanın resmi açıklaması gelsin artık.

Gerisi bir süre bekleyebilir.

yusuf demir dun hareketli oynadı,ben begendim.morutan cok iyiydi

Zaniolo kanatta olmuyor gibi geliyor her seferinde

böyle 2.forvet gibi oynatmak lazım sanki

Yeterli teklif yoksa Nelsson ile Boey’in maaşlarını arttırıp sözleşmelerini uzatmaya ikna edelim.
Onların kalitesinde bu kadar genç yaşta takıma uyum sağlamış profesyonel adam zor bulunur.

@Can BÜYÜK abi burdan cevir,ben yanlıs link koymusum :D
Leipzig kesinlikle Angelino ile devam etmeyi düşünmüyor. Türkiye'de transfer bitti diye haberler giriliyor. Öyle değil, ama çok uzun zamandır temas var. Sözlü anlaşma gerçekleşmedi daha. Ama Galatasaray maddi imkanlarını sundu, şu kadar bu kadar ödeyebiliriz diye. Angelino ile anlaşılır ama buradaki soru Leipzig ne istiyor. Sadece kiralama ve + 6 Milyon opsiyon az bulunuyor. 20 Milyonluk serbest kalma maddesi var ona göre hareket edin demiş Leipzig. İngiltere, Portekiz ve 2 İtalyan takımdan da teklifler var, ama Portekiz'den gelen teklifleri direkt reddetmiş.

sanchez iş yapar yedek forvet olur icardiyle birlikte olur kanatta olur bence faydalıda olur

Alpaslan Öztürk: "Okan Buruk'un planları arasında olmadığımı söylediler. Saygıyla karşıladım fakat kiralık giden bütün oyuncuların dönüp sadece benim dönmemem garip geldi."

Adam çok ağır bir sakatlık yaşadı. Ne alakası var menajer bonusu ile vs.
Geldiği ligde istatistikleri en yüksek oyunculardan biriydi kendi bölgesinde.
Sakatlığı üzerinden herhalde 9 ay falan geçmiştir. Tekrar sakatlandıysa ve kulüp bunu duyurmadıysa bilemem.

Leipzig kesinlikle Angelino ile devam etmeyi düşünmüyor. Türkiye'de transfer bitti diye haberler giriliyor. Öyle değil, ama çok uzun zamandır temas var. Sözlü anlaşma gerçekleşmedi daha. Ama Galatasaray maddi imkanlarını sundu, şu kadar bu kadar ödeyebiliriz diye. Angelino ile anlaşılır ama buradaki soru Leipzig ne istiyor. Sadece kiralama ve + 6 Milyon opsiyon az bulunuyor. 20 Milyonluk serbest kalma maddesi var ona göre hareket edin demiş Leipzig. İngiltere, Portekiz ve 2 İtalyan takımdan da teklifler var, ama Portekiz'den gelen teklifleri direkt reddetmiş.
anladım,10 milyona indi diyolardı bonserviste.1-2 gune biter gibi

en azından bugünlerde isimler konusunda bir istikrar sağladık gibi.İcardi -Kerem-Parades-Angelino Sanchez ve nelson giderse davinson sanchez hayır denilecek isim yok.Güzel liste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt