Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.968
- 48.291
- 4.933
Niye yav girişi 10 Euro’dan 50 bin bilet köyü iş mi.Gerek yok
+ icardi imzalı formaları da 2 katı fiyattan bi 50 tane de bundan satsak.
Değir sinekten yağ çıkarma devri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye yav girişi 10 Euro’dan 50 bin bilet köyü iş mi.Gerek yok
Leipzig kesinlikle Angelino ile devam etmeyi düşünmüyor. Türkiye'de transfer bitti diye haberler giriliyor. Öyle değil, ama çok uzun zamandır temas var. Sözlü anlaşma gerçekleşmedi daha. Ama Galatasaray maddi imkanlarını sundu, şu kadar bu kadar ödeyebiliriz diye. Angelino ile anlaşılır ama buradaki soru Leipzig ne istiyor. Sadece kiralama ve + 6 Milyon opsiyon az bulunuyor. 20 Milyonluk serbest kalma maddesi var ona göre hareket edin demiş Leipzig. İngiltere, Portekiz ve 2 İtalyan takımdan da teklifler var, ama Portekiz'den gelen teklifleri direkt reddetmiş.@Can BÜYÜK abi burdan cevir,ben yanlıs link koymusum![]()
Sakatlığı üzerinden herhalde 9 ay falan geçmiştir. Tekrar sakatlandıysa ve kulüp bunu duyurmadıysa bilemem.Adam çok ağır bir sakatlık yaşadı. Ne alakası var menajer bonusu ile vs.
Geldiği ligde istatistikleri en yüksek oyunculardan biriydi kendi bölgesinde.
anladım,10 milyona indi diyolardı bonserviste.1-2 gune biter gibiLeipzig kesinlikle Angelino ile devam etmeyi düşünmüyor. Türkiye'de transfer bitti diye haberler giriliyor. Öyle değil, ama çok uzun zamandır temas var. Sözlü anlaşma gerçekleşmedi daha. Ama Galatasaray maddi imkanlarını sundu, şu kadar bu kadar ödeyebiliriz diye. Angelino ile anlaşılır ama buradaki soru Leipzig ne istiyor. Sadece kiralama ve + 6 Milyon opsiyon az bulunuyor. 20 Milyonluk serbest kalma maddesi var ona göre hareket edin demiş Leipzig. İngiltere, Portekiz ve 2 İtalyan takımdan da teklifler var, ama Portekiz'den gelen teklifleri direkt reddetmiş.
Ne kadar vasat olduğunu an işte izlemeye bile gerek yok demiş ...Alpaslan Öztürk: "Okan Buruk'un planları arasında olmadığımı söylediler. Saygıyla karşıladım fakat kiralık giden bütün oyuncuların dönüp sadece benim dönmemem garip geldi."
Her oyuncunun fiziki yapısı aynı olmayabiliyor. Demek ki daha sakatlığının etkilerini tam atamamış.Sakatlığı üzerinden herhalde 9 ay falan geçmiştir. Tekrar sakatlandıysa ve kulüp bunu duyurmadıysa bilemem.
8'e falan kadar inerler bence.daha 1 mac oynadı morutan.diger 2 mactan sonra emin oluruz,bi de as takımla oynamalı