Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdülkerim-Emin
Kerem-Barış
Yerli rotasyonu bence idare eder ama 3. Yerliyi nereye monte edeceğiz
Keşke genç yerli bi kaleci çıkış yapsa Muslera yerine
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Belli ki sen insanlarla dalga gecmissin, ikidir arkadaslar yazıyor neden hala buraya gelip bilgi paylasan birine saldırıyorsun?mesajlarını görüntüleyemezken nasıl göstereyim angelino imkansız sosa geliyor deyişini.
Sergio - Paredes rekabetinden kazanan Galatasaray olur
Dün maç öncesi sakatlık yaşadığı söyleniyordu. Ondan dolayı yoktur.İdmanda Oliveira yok deniyor, gidici olabilir mi?
Ligde rotasyon yapacağız berkanı gelirse demirbayı falan kullanacağız galiba. Uğurcan da gelse mükemmel olacak da hayırlısıAbdülkerim-Emin
Kerem-Barış
Yerli rotasyonu bence idare eder ama 3. Yerliyi nereye monte edeceğiz
Keşke genç yerli bi kaleci çıkış yapsa Muslera yerine
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yakışmadı.Nargileci Ahmetle kolpaci kraliligi icin yarisacak adam kafa aciyor. Enteresan.
Galiba parades değil kerem gelecek
Az sakin ol, atomu parçalamıyorsun burada.Tamaaamm çok güzel mesaj tarihi ile devamındaki birkaç gün benden sonra basının girdiği haberlere bi göz gezdirin size zahmet. Birde mesajda imkansız kısmını biri boldlasın. Onu da geçtim bu Allah'ın cezası transfer dinamik süreç gün günü tutuyor mu, zaten linç edilmenin önü çok açık bir işe soyunuyorum zerre menfaat düşünmeksizin, birde iftiraya karnım tok arkadaşlar. İmkansız mıymış peki Angelino neymiş sorunu detayı ile yazmışım. Sonradan fiyat düştü mü düşmedi mi kulübü. Delikanlı olsun bazıları...
Tamam8 ediyor bence fazla
Bu takımı şampiyonlar Ligi'nde elek ederlerSanmıyorum. Umarım düşünmüyorlardır. Hem 10 hem 8 eksik