Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.761
- 11.660
- 1.473
Erden Timur başkan olursa bu taraftarın beklentisi ne olur düşünemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uyuyacaz ama. Bari şu profilini açİlerleyen saatlerde diyelimAma söz bu gece.
3. Postayı attım 4. İçin geceyi mi bekleyeyim o zaman ?Sevgili Galatasaraylılar size iki haber ile geleceğim gece inşallah.
Bizi izlemeye devam edin, sevgi ve saygılarımla.
onu soğutan hainleri bu biz hayattan soğuturuz renktaş.Erden Timura duyulan bu sevgi ve güvenden fazlası benim hatırladığım sadece Fatih Terim'e duyulmuşturİçimizdeki hainler adamı soğutmazlar ise Erden Timur geleceğin Galatasaray'ına dair inanılmaz heyecan uyandırıyor.
şu şekil heyecanlandık transferlerde
Bizzat Lincolnün şu takımda olması harika olurduBöyle bir top cambazı alsak keşke 10 numaraya.
karakter olarak ft ile alakaları yok bu aradaonu soğutan hainleri bu biz hayattan soğuturuz renktaş.Erden Timura duyulan bu sevgi ve güvenden fazlası benim hatırladığım sadece Fatih Terim'e duyulmuştur
Insallah ayik kalmaya deger renkdasSevgili Galatasaraylılar size iki haber ile geleceğim gece inşallah.
karakter olarak değil kesinliklekarakter olarak ft ile alakaları yok bu arada
erden gibi egosuz temiz adam görmedim
Bizzat Lincolnün şu takımda olması harika olurdu
Hocam çalışıyoruz yav yaticaz çalışanları da düşünSevgili Galatasaraylılar size iki haber ile geleceğim gece inşallah. (Edit: ilerleyen saatlerde inşallah netleştirmeden yazmak istemem)