Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zehra Güneş GIF | Gfycat

İçimizdeki hainler adamı soğutmazlar ise Erden Timur geleceğin Galatasaray'ına dair inanılmaz heyecan uyandırıyor.
onu soğutan hainleri bu biz hayattan soğuturuz renktaş.Erden Timura duyulan bu sevgi ve güvenden fazlası benim hatırladığım sadece Fatih Terim'e duyulmuştur

Kocaelide olan gs store ayar olup gidip pazardan forma almıştım, 7 yaşındaki benim ufaklık yemedi, gidip sakaryadan alayım bir forma.

Ve evet, halkım. Angeliño'nun imzasıyla Galatasaray, Avrupa'nın en iyi kadrosuna her ligde rahatlıkla şampiyonluk mücadelesi verebilecek bir kadroya sahip oldu. Onları Şampiyonlar Ligi'nde görmek heyecan verici olacak.

onu soğutan hainleri bu biz hayattan soğuturuz renktaş.Erden Timura duyulan bu sevgi ve güvenden fazlası benim hatırladığım sadece Fatih Terim'e duyulmuştur
karakter olarak ft ile alakaları yok bu arada

erden gibi egosuz temiz adam görmedim

Oynamayan oyuncu tabiki memnun olmaz bu durumdan

Bu sezon 3 kulvar olacak yani daha cok forma sansi bulacaklar

Berkan örnegi vereyim son dönem de cok gelisti ve her gecen gün daha iyi bir oyun sergiliyor,eger burda yazildigi gibi demirbay ve paredes transferi beraber gerceklesirse berkan’in tabiki bu durumdan rahatsiz olmasi kadar dogal bir davranis yoktur cünkü kupa maclari disinda forma sansi bulamaz böyle bir kadro planlamasinda

Bu yüzden ya oliviera satilacak ya da tek bir orta saha gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt