Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aklı olan bu takımdan ayrılıp ispanyanın ingilterenin vs. orta sıra takımına gitmez.

özellikle boey ve nelsson 2 sene daha bu kadronun parçası olursa, direk A+ takıma transfer yapabilir.

takım ligin çok üzerinde olduğu için hem kendi eksikleri gölgelenecek, hem de oynamaya devam edip gelişim sağlayacaklar.

iskelet korunduğu sürece 2 sene içerisinde avrupada da önemli başarıların gelebileceğini düşünüyorum.

Nelson gidebilir boey kalmalı. Zaniolo gidebilir rashica alınmalı. Sergio ve midtsjö gidebilir. İlginç gelecek ama mertens kalmalı.

paredesle ilgili bence bu 2 gun,hatta bu gece yarısından itibaren haberler artar diyorum.en geç 16 sında karar vermiş olur.

Bakambu gelirse çok iyi bir yedek olur. Tam aradığımız adam olduğunu düşünüyorum. Umarım bir an önce biter bu transferde.

Antrenman canlı verilecek mi gstv den

Erden Bey, oyuncuyu getirmek için gider gibi yapıp Sanchez ile görüşmüştük demişti. Muhtemel Kerem Demirbay'ı bitirmeye gitmiştir ya da başka bir topçuyu.

Bence Barış Alper ile çözecek hoca.
Ismi geçen adamların hepsi banko 11 yazılacak adamlar ustad yav. Uğurcanıda vermem diyor taka hamsiler. Işin içinden çıkması zor. Bu vesile ile bir kez daha tffye iyi niyetlerimi gönderiyorum

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Muslera
Boey Nelsson Apo Angelino
Torreira .....
Zaniolo ..... Kerem
İcardi
Geçen yıla göre Mertens ve Sergio direkt girmek için bekleyen ''yabancı'' oyuncular olacak.
10 numara veya 8 numaraya yerli oyuncu almazsak problemler yaşayacağız, 10 numaraya yerli almak pek ihtimal dahilinde durmuyor o yüzden Paradesten vazgeçip Kerem Demirbay alma ihtimalimiz yüksek görünüyor.
Veya yerli bir stoper nelsson yerine alınacak ama ordada adam yok maalesef.

Bakalım FB hatrına 9+2 yapma ihtimalleride var yabancı sınırını.

Paredes-Ozan Kabak olabilir ancak ordada Ozan ne kadar olur veya bırakırlar mı zaten muamma.

Ismi geçen adamların hepsi banko 11 yazılacak adamlar ustad yav. Uğurcanıda vermem diyor taka hamsiler. Işin içinden çıkması zor. Bu vesile ile bir kez daha tffye iyi niyetlerimi gönderiyorum

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Bir ihtimal de berkan torreira yapabilir paredes falan olmaz ise. Evet haklısın 3. Yerli oyuncu mevcut hedefimizi zorlayan bir karar. Ama 4 yerli ile feneri rezil etmişliğimiz de var. Artık orası Okan hocanın yeteneği olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt