Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
halil bakambu'dan 10 yas daha genc, bunu dikkate alarak girdim entryi
bizdeyken de bayağı beğeniyordum halili, bitiriciligi iyi olsa ztn bize düşmez o yaşta
oyun görüsü ve tekniği gayet iyi, first touch ile çalım atan nadir topculardan
direkt olarak icardi'nin olmadigi zamanlar değil de ikili oynayabilir bazi maclarda

Vole ser4efsızlerı de bunlara uymus

Taviz maviz yok. İyice şımardılar.

Opera Anlık Görüntü_2023-07-12_214453_twitter.com.webp

Halil Dervişoğlu ile ilgili durum şu:

Beşiktaş Halil'den yıllık ücret konusunda her şey tamamken indirim istedi. Bunun üzerine menajeri Ersan Dervişoğlu ve babası Muzaffer Dervişoğlu kurnazlık yaparak bize öneriyor, Halil'de şampiyonlar liginde oynamak istiyorum diye yanlıyor.

Okan Hoca'ya soruldu, bekleniyor.

Muhtemelen gelmesini isteyecektir Okan hocam. Hayırlısı

Cl maçlarında halili oynatip golkardiyi dinlendirmek doğru olur.

Halil Dervişoğlu ile ilgili durum şu:

Beşiktaş Halil'den yıllık ücret konusunda her şey tamamken indirim istedi. Bunun üzerine menajeri Ersan Dervişoğlu ve babası Muzaffer Dervişoğlu kurnazlık yaparak bize öneriyor, Halil'de şampiyonlar liginde oynamak istiyorum diye yanlıyor.

Okan Hoca'ya soruldu, bekleniyor.
Twitter’da Bjk’den daha az ücrete almışız 2 güne açıklanır denmiş. Şu an mobilim tweeti bulamıyorum bulunca atarım.

bu james webb e ınanan var mı

phoshop ile yapıyor nasa

Twitter’da Bjk’den daha az ücrete almışız 2 güne açıklanır denmiş. Şu an mobilim tweeti bulamıyorum bulunca atarım.
Çok fena yanlıyorlar, ne şekilde sonuçlanacak bakalım. Daha düşük istediler doğru ancak şuan bittiği ile ilgili bilgi yok bende, detay gelirse girerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt