- 18 Mayıs 2011
- 53.520
- 57.531
- 4.613
nezaman oynanacak bu superkupa arayi sogutmayalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vole ser4efsızlerı de bunlara uymus
Hayırdır 9+2 kabul mu edildi ?
Halil Dervişoğlu ile ilgili durum şu:
Beşiktaş Halil'den yıllık ücret konusunda her şey tamamken indirim istedi. Bunun üzerine menajeri Ersan Dervişoğlu ve babası Muzaffer Dervişoğlu kurnazlık yaparak bize öneriyor, Halil'de şampiyonlar liginde oynamak istiyorum diye yanlıyor.
Okan Hoca'ya soruldu, bekleniyor.
Twitter’da Bjk’den daha az ücrete almışız 2 güne açıklanır denmiş. Şu an mobilim tweeti bulamıyorum bulunca atarım.Halil Dervişoğlu ile ilgili durum şu:
Beşiktaş Halil'den yıllık ücret konusunda her şey tamamken indirim istedi. Bunun üzerine menajeri Ersan Dervişoğlu ve babası Muzaffer Dervişoğlu kurnazlık yaparak bize öneriyor, Halil'de şampiyonlar liginde oynamak istiyorum diye yanlıyor.
Okan Hoca'ya soruldu, bekleniyor.
Oynayabiliyor.Kerem Demirbay Turk statusunde oynayabiliyor mu? Net bilgisi olan var mi?
9+2 gelmesi lazım Meliksahh12 Temmuz 21:35 itibariyle Galatasarayımızın Tiago Alcantara konusunda herhangi bir girişimi yok.
Çok fena yanlıyorlar, ne şekilde sonuçlanacak bakalım. Daha düşük istediler doğru ancak şuan bittiği ile ilgili bilgi yok bende, detay gelirse girerim.Twitter’da Bjk’den daha az ücrete almışız 2 güne açıklanır denmiş. Şu an mobilim tweeti bulamıyorum bulunca atarım.
Süreç oraya doğru ilerliyor suyun karşı tarafı da çok düşünmeksizin bunun için çalışıyor.9+2 gelmesi lazım Meliksahh
2. Forvet kim olacak, Bakambu mu geliyor?Kerem Demirbay noktasında 2.5 milyon euro bonservis demiştim, sözleşme konusunda pazarlık bitmek üzere detaylar kaldı, sözleşmesi üç yıllık olacak. Okan Hoca kendisi ile görüştü.
Paredes? Yeni gelişme veya yeni sızan oyuncu var mi?Çok fena yanlıyorlar, ne şekilde sonuçlanacak bakalım. Daha düşük istediler doğru ancak şuan bittiği ile ilgili bilgi yok bende, detay gelirse girerim.
bazıları da ocağa ertelendi falan diyor nolacak anlamadım