Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden okadar gürültü yapiyor keller? 2 gün önce kendi yayininda demedilermi yönetim en fazla 5m € kadar cikariz dedi diye? Eee daha neyin aciklamasini yapsin yönetim veya hoca? Neyin yangini bu? Sag bek orta saha ok ama oguz icin gereksiz yangin yapiliyor. 2 gün önce dediklerini unutuyorlar, dedelerin velihatlari.
Taraftar bu iki kelin koyunu ne yazikki,güdüyorlar

Gökhan Dinç: "Erden Timur'u yiyen Dursun Özbek 3 hafta sürmez İbrahim Hatipoğlu'nu da yer."

Oynattigi futbolun tersine oyunculari istiyor.Çelişkili ifadeleri var hocanin.
Ben de farkındayım durumun ama Hocanın da bir bildiği var mı acaba diyorum. 3'lü orta saha dinamik 8 Toreira - Wendell olur ama bak 2li orta saha Toreira Wendell olmaz hüsran yaşarız. Hocanın Boey farkını dinamik 8 farkını gördüğünü düşünüyorum ya da düşünmek istiyorum.

Haluk Yürekli: "Galatasaray Yönetimi hiçbir zaman "Oğuz Aydın bitti" demedi. Bu işi Oğuz'un menajeri (Cenk Melih Yazıcı) bu hale getirdi.

Galatasaray medyasının da kendisine çekidüzen vermesi gerekiyor. Büyük isimlerle uçarsanız, 100 tane isim yazarsanız taraftarı bu hale getirirsiniz. 100 isim yazıp sonra “Bildim” demekle olmuyor.

Alanyaspor başkanının oğluyla bu menajer ortak! Oyuncunun menajerisin bir de Kerem Aktürkoğlu'nun menajerisin!"
Lan mazraui gelirse ne yapacaksın?rabiot olursa soyun lan

Sol bek soru isareti, sağ bek yok, 8 ve 10 a transfer lazımken yönetimin bu beceriksizliği güven vermıyor. 1 yıldır belli eksik bölgeler hâlâ ne alacağını bilemiyorlar. Nerde olmayacak transfer var nerde alakasız oyuncular var onların peşinde koşarak zaman kaybedıyorlar. Son günlerde panikle ya tutarsa transferlerine doğru gidiyoruz.

Cenk ergun parayı rabiota göm,helali hos olsun.gomis,fernando,mariano ikna etmiş adamsın al gel anasını da bacisini da sunun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt