Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Bugün önemli gelişme yaşandı. George Gardi, Doue tarafında bu transferin içinde. Galatasaray'a oyuncunun talepleriyle ilgili bilgiler verdi bugün, Galatasaray oyuncu tarafının bu taleplerini kabul etmiş durumda. 48 saat içinde olumlu/olumsuz dönülecek."

okanın dursunu korumasında tek amac ararım

bu transferlerde gelir takım hala böyle oynarsa topun agzına ben gelirim diye dursunu koruyor olabilir

bizde dursun oldugu sürece sallama sırası bana gelmez diyordur

Haluk da iṣin kolayini bulmuṣ 48 saat içinde olumlu olumsuz geri dönuṣ olacak. Nekadar kolay yav

Haluk Yürekli: "Bugün önemli gelişme yaşandı. George Gardi, Doue tarafında bu transferin içinde. Galatasaray'a oyuncunun talepleriyle ilgili bilgiler verdi bugün, Galatasaray oyuncu tarafının bu taleplerini kabul etmiş durumda. 48 saat içinde olumlu/olumsuz dönülecek."
Kim kime donecek yine,donme dolap olduk iyice kel osman

Ya küfür etmeyeyim diyorum zorluyorlar..ulan mal oyuncu taleplerini kabul ettiysek gelir zaten niye 48 saat bekliyoruz..Herif gelmek istemiyorsa zaten bir talepte bulunmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt