Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_101.webp

doğru diyorlarda kendileride mctominay diyerek yayına girdiler o gün . "haberi sızdı diye" demek olmaz - aynı eleştiriyi o akşamda yapmalıydın mesela.(haluklar yapmalıydı yani)
O günde söylemediler mi herkesin nereye gideceğini bu kadar bilmesi garip? Böyle gidiyorsan elin boş dönmemelisin gibi söylemişti sanki?

Wendeli çok izlemedim ama oliveiranın 1 tık üstü gibi duruyor o kadar ayılacak bayılacak bir adam değil bence. Takımın ana sorunu üretkenlik değil ki fizik kalite ve sertlik wendel bunlardan hangisinde bizi üste çeker diye düşünüyorum net bir cevap bulamıyorum. İhtiyacımız olan profil McTominay-Höjberg bence. Bugünkü hazırlık maçı gösterge olmaz ama alman 2. lig takımına karşı bile geri koşmalarda,fiziksel temas kurmalarda eksik kalıyoruz bu sorunu çözmemiz gerekiyor önce. Yoksa demirbay,mertens,torreira,zaha,kerem,barış,ziyech,icardi gibi oyuncuların olduğu kadro hücum zenginliğinde sıkıntı yaşamaz önemli olan topu orda tutacak takımı geri koşturmayacak orta saha/savunma sertliğini sağlamak.Ne oldu da wendel gibi hücumcu 8e döndük transferde anlam veremiyorum.

Wendel’e parasını verirseniz alırsınız arkadaşlar, diğerlerinin çoğunda öncelik dahi olamazsınız. Sorun da bu, ikna edemiyorlar.

O beğenmediğiniz Zaha ile Ziyech’i bu yönetim istese de alamazdı. Kadrodaki bazı oyuncular giderse yerine en iyi sportif direktörü falan getir o gidenin yerini dolduramaz.

Haluk Yürekli: "Doue ve Wendel için 48 saat sonunda olumlu ya da olumsuz sonuçlanır."

O günde söylemediler mi herkesin nereye gideceğini bu kadar bilmesi garip? Böyle gidiyorsan elin boş dönmemelisin gibi söylemişti sanki?
gidiyorsan boş dönemyecek kısmını dediler diye hatırlıyorum

hatta gökhna "ohoo tomnay ile ilgili iyi mesajlar geliyor" falan bastı gazı verdi hatta..

Tamam da yönetim saldı o haberi bariz, yoksa niye herkes aynı anda girsin.
diğer isimleri de aynı merkez salmıyor mu o isimleri twitleyenlere etkileşimci diyorlar da biraz tuhaf buldum aynı kayığa binmelerini ya da diğer taraftan bakarsak tufaya düşmelerini

+ Temurlenk ve Ilgaz Çınar plase Orhan Uluca

Kalan herkesi çöpe at. Üsttekiler daha çok yorumcu ama, medyanın kalanı çok kötü.
bu nevzat ank gibi fosil adamlari kendi cikarlari icin kullaniyorlar cok bariz

artik galatasaray'a yarardan cok zarari olanlarin kariyerini bitirecek yonetici lazim

bak kadir catincali bir arada fatih terim ile ters gitmisti sanirim adamin gazeteciligi bitiyordu nerdeyse sonra kongre falan ancak kendine yer edinebildi ama asla eskisi gibi olamadi

bize dusmanlik yapan ali kocun ve tinercilerin adamlarini saymiyorum onlar zaten seviyesiz piyonlar

az sayida gelecek vaat eden futboldan anlayan ama namertlik yapmayan gazeteceleri alip destekeleyeceksin kendi medya organlarini olusturacaksin medyada sifiriz sifir !

Abi ne Doue’ymis ya. Okan hoca takmis belli ki buna. Bos oyuncu cikarsa Okan hocaya yazar.

Dubois umusuz vaka olduğu tam 2023 yılı temmuz ayında belliydi. Kör öldü badem gözlü oldu. Burada herifin kabilesine defalarsa sövüldü.

1 sene sonra biz bu adamı yine deniyoruz. Neden abi.
Haziran oldu mu yol al git diyeceksin. Getirecek geçen sene verdiğimiz maaşı. + 1 milyon euro da kar bıraktıracak 3.5 getirip uzayacak.

Haluk Yürekli: "Galatasaray Yönetimi hiçbir zaman "Oğuz Aydın bitti" demedi. Bu işi Oğuz'un menajeri (Cenk Melih Yazıcı) bu hale getirdi.

Galatasaray medyasının da kendisine çekidüzen vermesi gerekiyor. Büyük isimlerle uçarsanız, 100 tane isim yazarsanız taraftarı bu hale getirirsiniz. 100 isim yazıp sonra “Bildim” demekle olmuyor.

Alanyaspor başkanının oğluyla bu menajer ortak! Oyuncunun menajerisin bir de Kerem Aktürkoğlu'nun menajerisin!"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt