- 3 Temmuz 2012
- 138.036
- 86.879
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O günde söylemediler mi herkesin nereye gideceğini bu kadar bilmesi garip? Böyle gidiyorsan elin boş dönmemelisin gibi söylemişti sanki?doğru diyorlarda kendileride mctominay diyerek yayına girdiler o gün . "haberi sızdı diye" demek olmaz - aynı eleştiriyi o akşamda yapmalıydın mesela.(haluklar yapmalıydı yani)
25Vendel'in çıkış maddesi 30 m euro (Erinç Bilican(
Hayırlı uğurlu olsun.
bu haluk denen herif de azHaluk Yürekli : Şu an GS taraftari sinirli aslında tarzım değil ama söylemek istedim ..Orta saha oyuncuları ikna edilemeyince İbrahim Hatipoğlu Eteboyu mu alsak dedi
Dün akşam yazmıştım acaba bu adam ömründe ülke dışında birtane bile maç izlemismidirHaluk Yürekli : Şu an GS taraftari sinirli aslında tarzım değil ama söylemek istedim ..Orta saha oyuncuları ikna edilemeyince İbrahim Hatipoğlu Eteboyu mu alsak dedi
koymmuşuzNe diyooo bumuttttt
gidiyorsan boş dönemyecek kısmını dediler diye hatırlıyorumO günde söylemediler mi herkesin nereye gideceğini bu kadar bilmesi garip? Böyle gidiyorsan elin boş dönmemelisin gibi söylemişti sanki?
GOOOOLLLLL
diğer isimleri de aynı merkez salmıyor mu o isimleri twitleyenlere etkileşimci diyorlar da biraz tuhaf buldum aynı kayığa binmelerini ya da diğer taraftan bakarsak tufaya düşmeleriniTamam da yönetim saldı o haberi bariz, yoksa niye herkes aynı anda girsin.
bu nevzat ank gibi fosil adamlari kendi cikarlari icin kullaniyorlar cok bariz+ Temurlenk ve Ilgaz Çınar plase Orhan Uluca
Kalan herkesi çöpe at. Üsttekiler daha çok yorumcu ama, medyanın kalanı çok kötü.