Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gardiyi saf dışı bırakacaklardı bir bok beceremeyince yetiş demişler adama
:asd:

1721076254017.webp

Defalarca yazdım tekrar yazayım belki burda görürler okurlar vs. İkili orta sahada Wendell olmaz bize. 3lüde olabilir o zaman da bir 6 veya dinamik 8 lazım gelir. Yani bir nevi Wendell sadece Mertens yerine oynayabilir. Peki Mertens ikamesi için bu maliyete gerek var mı şu anda 2 - 8 yokken. Hiç gerek yok.

Wendell gereksiz panik transferi olur arkadaşlar yanlış olur bakın şimdiden söyleyeyim.
Valla gerek var mertensi butun sezon oynatamazsin. Bir yerde patlar

5+1 bizim ilk teklif

onlar 9 istemis, sanirim ortada bulustular 7-7.5 gibi eger anlastilarsa.
Adam yedek bek

Kariyeri 30 maç totalde

9 mu istiyorlar, kalkacaksın masadan. 7-8e bek bulunur.

Daha geçen Japon gitti 7ye.

hazırlık maçını izlemedim
kim nasıl oynadı bilmiyorum
sadece köhne sallanmış X de
ama zaten geçen sezondan beri yazdığım için tekrarlayayım

köhn
asla ve asla gs seviyesinde topçu değil

teklif varsa satılmalı ve yerine solbek alınmalı alınmazsa çok kafamızı vururuz

dubua
kazımcan

bunlarda gs topçusu değil

yani kısacası Galatasarayın

Ne sağbeki var ne solbeki
yedekleri bile yok

(kaanda sağbekde aksayan biri)
Dubois ve berkan yedirdi golleri,batuhanla beraber abi

1 aydır ismi geçen Doue vs diye de sevinecek değilim, kesin fark vardı, korkudan verdiler parayı. Beceriksiz herifler.

1 sene sözleşmesi kalmış 30 maç oynayan adamı 7 küsür veriyorsak çoktan almış olmalıydık.
Hiç izlememiş olanlar bayram ediyor
Umarım potansiyelli birşey çıkar, Kazimcanın sağbek versiyonu çıkarsa gel bak her maç en az 2 yeriz ,
Çünkü net bir solbekimizde yok

Haluk Yürekli: "Wendel'i çok önceden biz söyleyebilirdik ama olacak mı olmayacak mı belli değildi."

Defalarca yazdım tekrar yazayım belki burda görürler okurlar vs. İkili orta sahada Wendell olmaz bize. 3lüde olabilir o zaman da bir 6 veya dinamik 8 lazım gelir. Yani bir nevi Wendell sadece Mertens yerine oynayabilir. Peki Mertens ikamesi için bu maliyete gerek var mı şu anda 2 - 8 yokken. Hiç gerek yok.

Wendell gereksiz panik transferi olur arkadaşlar yanlış olur bakın şimdiden söyleyeyim.
Katılıyorum, bence de yanlış profil. Hatta bence doue de yanlış transfer ve tutmayacak. Daha garanti adamlara gitmek lazım. İsmi geçenlerden sağ beke wan bisakka, orta sahaya da rios şu an en makul seçenekler.

montella okan buruk takası gündeme gelmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt