Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hazırlık maçını izlemedim
kim nasıl oynadı bilmiyorum
sadece köhne sallanmış X de
ama zaten geçen sezondan beri yazdığım için tekrarlayayım

köhn
asla ve asla gs seviyesinde topçu değil

teklif varsa satılmalı ve yerine solbek alınmalı alınmazsa çok kafamızı vururuz

dubua
kazımcan

bunlarda gs topçusu değil

yani kısacası Galatasarayın

Ne sağbeki var ne solbeki
yedekleri bile yok

(kaanda sağbekde aksayan biri)
2 sağ bek 2 sol bek lazım

Haluk Yürekli: "Bugün önemli gelişme yaşandı. George Gardi, Doue tarafında bu transferin içinde. Galatasaray'a oyuncunun talepleriyle ilgili bilgiler verdi bugün, Galatasaray oyuncu tarafının bu taleplerini kabul etmiş durumda. 48 saat içinde olumlu/olumsuz dönülecek."
Taleplerini kabul ettiyse niye 48 saat bekliyoz. Kabul etmişiz iste

Sonra ne oluyor o anadolu takimlari hepsini yenip geciyorsun 10 kere gelseler 2 kere gol yapabiliyorlar Turkiye liginde ince ara pas atabilen ceza sahasina kosu atan topa iyi vuran 8 varsa elinde maci erkenden kopartirsin anadolu takimi bos bos gelsin dursun

He avrupa dersen daha defansif oynucan maclarda berkani kaani kullanabilirsin

Wendel ayrica okadar duragan bir adamda degil demirbayi hem ofans hem defansta cebinden cikarir wendel bence dogru isim
Almanya 3.lig takımı gelir elini kolunu sallaya sallaya geçer orta sahanı işte böyle.

Wendel falan lazım değil bize .

Hojbjerg yada rios u tutup getirceksin lamı cimi yok

Haluk Yürekli: "Bugün önemli gelişme yaşandı. George Gardi, Doue tarafında bu transferin içinde. Galatasaray'a oyuncunun talepleriyle ilgili bilgiler verdi bugün, Galatasaray oyuncu tarafının bu taleplerini kabul etmiş durumda. 48 saat içinde olumlu/olumsuz dönülecek."
Tekrar oyuncu ile anlaşıldıysa herhalde biter artık demek istiyorum ama yine her an bir şey olur diye de diyemiyorum.

Ben mazroui ve rabiot bekleyeceğim,bu keller inanmıyorum

Adam yedek bek

Kariyeri 30 maç totalde

9 mu istiyorlar, kalkacaksın masadan. 7-8e bek bulunur.

Daha geçen Japon gitti 7ye.
Yav normal şartlarda bisakka 7-8 civarına indirilebilecek bir bek 1 yıl sözleşmesi kalmış taraftar dahil kimse istemiyor, sözleşme yenilemiyor. Adamı ne olursa olsun hoş edip sonra pusuda beklemek riskine girişilirdi bence. Bizimkiler daha adamı ikna edemiyor lanet olsun ki. O kadar yetenek fukarasıyla iş çok çok zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt