Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Şu olay skandal yaDörtlü oynadigimiz halde gidip iki tane arka arkaya 3-5-2 beki aldik göz göre göre, hangi futbol aklindan bahsediyosunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu olay skandal yaDörtlü oynadigimiz halde gidip iki tane arka arkaya 3-5-2 beki aldik göz göre göre, hangi futbol aklindan bahsediyosunuz
2 sağ bek 2 sol bek lazımhazırlık maçını izlemedim
kim nasıl oynadı bilmiyorum
sadece köhne sallanmış X de
ama zaten geçen sezondan beri yazdığım için tekrarlayayım
köhn
asla ve asla gs seviyesinde topçu değil
teklif varsa satılmalı ve yerine solbek alınmalı alınmazsa çok kafamızı vururuz
dubua
kazımcan
bunlarda gs topçusu değil
yani kısacası Galatasarayın
Ne sağbeki var ne solbeki
yedekleri bile yok
(kaanda sağbekde aksayan biri)
montella okan buruk takası gündeme gelmeli
Hoca cok istemis diyorlar kac gundur, demek teklifi yukseltip aliyorlar, 7 milyon euro kesin vermisizdir.Adam yedek bek
Kariyeri 30 maç totalde
9 mu istiyorlar, kalkacaksın masadan. 7-8e bek bulunur.
Daha geçen Japon gitti 7ye.
Haluk Yürekli: "Wendel'i çok önceden biz söyleyebilirdik ama olacak mı olmayacak mı belli değildi."
Berkan stoper olmaz zaten.Dubois ve berkan yedirdi golleri,batuhanla beraber abi
Taleplerini kabul ettiyse niye 48 saat bekliyoz. Kabul etmişiz isteHaluk Yürekli: "Bugün önemli gelişme yaşandı. George Gardi, Doue tarafında bu transferin içinde. Galatasaray'a oyuncunun talepleriyle ilgili bilgiler verdi bugün, Galatasaray oyuncu tarafının bu taleplerini kabul etmiş durumda. 48 saat içinde olumlu/olumsuz dönülecek."
Almanya 3.lig takımı gelir elini kolunu sallaya sallaya geçer orta sahanı işte böyle.Sonra ne oluyor o anadolu takimlari hepsini yenip geciyorsun 10 kere gelseler 2 kere gol yapabiliyorlar Turkiye liginde ince ara pas atabilen ceza sahasina kosu atan topa iyi vuran 8 varsa elinde maci erkenden kopartirsin anadolu takimi bos bos gelsin dursun
He avrupa dersen daha defansif oynucan maclarda berkani kaani kullanabilirsin
Wendel ayrica okadar duragan bir adamda degil demirbayi hem ofans hem defansta cebinden cikarir wendel bence dogru isim
Tekrar oyuncu ile anlaşıldıysa herhalde biter artık demek istiyorum ama yine her an bir şey olur diye de diyemiyorum.Haluk Yürekli: "Bugün önemli gelişme yaşandı. George Gardi, Doue tarafında bu transferin içinde. Galatasaray'a oyuncunun talepleriyle ilgili bilgiler verdi bugün, Galatasaray oyuncu tarafının bu taleplerini kabul etmiş durumda. 48 saat içinde olumlu/olumsuz dönülecek."
Dedik daha ilk gunlerde amrabata burun kiviranlar keske amrabati alsaydik diyecek diye. Gs yönetimin olsun gscnin olsun cigerini biliyoruzÇok dedik bizim oyun yapımıza uygun en iyi profildi ama Manchester işi var orası kapanmadan bize olmaz alırlarsa zaten ihtimal kalmıyor.
Şimdi belli miymiş yav. Gala dangozu baya önce geniş liste diye haber girmişti.Haluk Yürekli: "Wendel'i çok önceden biz söyleyebilirdik ama olacak mı olmayacak mı belli değildi."
evrak işleri varTaleplerini kabul ettiyse niye 48 saat bekliyoz. Kabul etmişiz iste
Can CanbayWendel doğru profil değil. Rabiot ya da Hojbjerg gelmeli
Bayern görüşmelere başladı haberini görmüştüm bir yerde
1 hafta önce yazdım ya 7.4 bonservis 1 m euro maaşa anlaşılmıştı, sonradan artış old mu bilmiyorum.Hoca cok istemis diyorlar kac gundur, demek teklifi yukseltip aliyorlar, 7 milyon euro kesin vermisizdir.
Yav normal şartlarda bisakka 7-8 civarına indirilebilecek bir bek 1 yıl sözleşmesi kalmış taraftar dahil kimse istemiyor, sözleşme yenilemiyor. Adamı ne olursa olsun hoş edip sonra pusuda beklemek riskine girişilirdi bence. Bizimkiler daha adamı ikna edemiyor lanet olsun ki. O kadar yetenek fukarasıyla iş çok çok zor.Adam yedek bek
Kariyeri 30 maç totalde
9 mu istiyorlar, kalkacaksın masadan. 7-8e bek bulunur.
Daha geçen Japon gitti 7ye.