Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.298
- 58.457
- 3.383
gardiyi saf dışı bırakacaklardı bir bok beceremeyince yetiş demişler adama

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gardiyi saf dışı bırakacaklardı bir bok beceremeyince yetiş demişler adama

Valla gerek var mertensi butun sezon oynatamazsin. Bir yerde patlarDefalarca yazdım tekrar yazayım belki burda görürler okurlar vs. İkili orta sahada Wendell olmaz bize. 3lüde olabilir o zaman da bir 6 veya dinamik 8 lazım gelir. Yani bir nevi Wendell sadece Mertens yerine oynayabilir. Peki Mertens ikamesi için bu maliyete gerek var mı şu anda 2 - 8 yokken. Hiç gerek yok.
Wendell gereksiz panik transferi olur arkadaşlar yanlış olur bakın şimdiden söyleyeyim.
Sanmam, en fazla 5-7m€.Insallah bonservis 9 falan olmaz. 9 verdigin adamin tutmamasini kaldirabilecek takim degiliz.
o liste sahteGüncel tier liste de bile yer almamis, kandirildik
Adam yedek bek5+1 bizim ilk teklif
onlar 9 istemis, sanirim ortada bulustular 7-7.5 gibi eger anlastilarsa.
Emegine saglikBenden bu kadar başka haber yoktur dinlemeye geçtim.
Dubois ve berkan yedirdi golleri,batuhanla beraber abihazırlık maçını izlemedim
kim nasıl oynadı bilmiyorum
sadece köhne sallanmış X de
ama zaten geçen sezondan beri yazdığım için tekrarlayayım
köhn
asla ve asla gs seviyesinde topçu değil
teklif varsa satılmalı ve yerine solbek alınmalı alınmazsa çok kafamızı vururuz
dubua
kazımcan
bunlarda gs topçusu değil
yani kısacası Galatasarayın
Ne sağbeki var ne solbeki
yedekleri bile yok
(kaanda sağbekde aksayan biri)
Hiç izlememiş olanlar bayram ediyor1 aydır ismi geçen Doue vs diye de sevinecek değilim, kesin fark vardı, korkudan verdiler parayı. Beceriksiz herifler.
1 sene sözleşmesi kalmış 30 maç oynayan adamı 7 küsür veriyorsak çoktan almış olmalıydık.
Okay bence de gelmeli.rabiot,okay ve ilkay ile kapatalım transferi douden sonraKeşke Okayı alsak yaw.
salt 6. hem torreiraya alternatif, hem torreira ile beraber oynayabilir.
wendel işi ciddiyse Okay torreira yapar, wendeli 10 numaraya da atabiliriz.
Katılıyorum, bence de yanlış profil. Hatta bence doue de yanlış transfer ve tutmayacak. Daha garanti adamlara gitmek lazım. İsmi geçenlerden sağ beke wan bisakka, orta sahaya da rios şu an en makul seçenekler.Defalarca yazdım tekrar yazayım belki burda görürler okurlar vs. İkili orta sahada Wendell olmaz bize. 3lüde olabilir o zaman da bir 6 veya dinamik 8 lazım gelir. Yani bir nevi Wendell sadece Mertens yerine oynayabilir. Peki Mertens ikamesi için bu maliyete gerek var mı şu anda 2 - 8 yokken. Hiç gerek yok.
Wendell gereksiz panik transferi olur arkadaşlar yanlış olur bakın şimdiden söyleyeyim.
İlkay nerden çıktı lanOkay bence de gelmeli.rabiot,okay ve ilkay ile kapatalım transferi douden sonra