Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
i2b3mm7.jpg
IMG_5203.jpeg

mcTominay yaşı hayli genç bu arada, tutmasa bile en kötü seneye Fulham’a satarsın minimum zarar ile

Herifi çözüp ikna etmek gerekli bu durumda öyle olunca bırakır bizde bu kişi yok iste. Erden timur tutsada tutmasada angelino transferinde ikna ettik başkasını istemedi ve aldık demisti mesela aynı örnek.
Erden Timur olsa bile MC transferinin olacağını sanmıyorum ben çünkü kadroda kesin istenmeyen biri de değil bence Manchester tutabilir de yani tutsa şaşırmam zira adamın +1 opsiyonu da var ve maaşı orası için uygun sayılabilecek bir maaş 2.2-2.5 net sanırım. Kısacası bana Fofana, Rabiot gibi onlar kadar olmasa da imkansıza yakın transfer geliyor bir de West Ham, Newcastle gibi takımlar da ilgileniyormuş yani. Bu gibi herifler peşinde koşmak boşuna zaman kaybı gibi geliyor bana geçen seneki gibi. Mesela Erden Timur olsa Hojberg'i alabilirdi ikna edip.

Yusuf Erdoğan ve Tunahan Taşçıdan sonra Brezilyalı kanat Pedrinho ve Sloven forvet Blaz Kramer Konyaspor'da

EPL’de faal oynayan bir oyuncu, hele başka EPL takımları için de alternatif ise Türkiye’ye gelmez. Ya biz daha kendi yetiştirdiğimiz Türk çocuklarını tutamıyoruz. Herkes Avrupa’ya gitmek istiyor. EPL’de şansı devam eden adam Türkiye’ye niye gelsin? Ligue 1’in küçük takımların oyuncularını ikna edemiyorsun daha.

Erden Timur olsa bile MC transferinin olacağını sanmıyorum ben çünkü kadroda kesin istenmeyen biri de değil bence Manchester tutabilir de yani tutsa şaşırmam zira adamın +1 opsiyonu da var ve maaşı orası için uygun sayılabilecek bir maaş 2.2-2.5 net sanırım. Kısacası bana Fofana, Rabiot gibi onlar kadar olmasa da imkansıza yakın transfer geliyor bir de West Ham, Newcastle gibi takımlar da ilgileniyormuş yani. Bu gibi herifler peşinde koşmak boşuna zaman kaybı gibi geliyor bana geçen seneki gibi. Mesela Erden Timur olsa Hojberg'i alabilirdi ikna edip.
Hag göndermek istiyor rtaş tutmuyorlar yani oyuncuyu ikna edersen iyi sekilde alınabilir biri ha kolay mi değil tabide imkansız ötesi vs bir durumu yok. Hojberg mesela gelmek bile istemiyor buraya baska teklif bakiyor asıl o buna göre daha zor bu arada. Gelmeye gönlu olani ikna kabiliyetin iyiyse biraz ikna edebilirsinde yok diyen adama yapacak bir sey yok.

Bunların hepsi McTominay , Bissaka felan diyor da

Günün sonunda olacağı söyleyeyim

Barış Alper'e yavaştan veda edelim

Fredi 9.7 ye salmışlar fbye

12ye bırakırlar tomu
25 istiyorlar diye haberler var o yüzden de imkansız geliyor bana. Bence bizimkilerin çıkabileceği maks fiyat 15 o yüzden 10'dan kapı açılmıştır ki pazarlıkla 15'e arttırabilesin. Fred'te de +5 bonus var.

EPL’de faal oynayan bir oyuncu, hele başka EPL takımları için de alternatif ise Türkiye’ye gelmez. Ya biz daha kendi yetiştirdiğimiz Türk çocuklarını tutamıyoruz. Herkes Avrupa’ya gitmek istiyor. EPL’de şansı devam eden adam Türkiye’ye niye gelsin? Ligue 1’in küçük takımların oyuncularını ikna edemiyorsun daha.
Tek sebep para olabilir. Yillik net 6-7 milyon kafasina uygun gelebilir. Arabistan’i dusundugunu hic sanmiyorum. Buradaki atmosferi de gordu. Bence imkansiz degil. Diger Avrupa takimlari o kadar maas vermez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt