Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.970
- 16.572
- 2.648
mcTominay yaşı hayli genç bu arada, tutmasa bile en kötü seneye Fulham’a satarsın minimum zarar ile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur olsa bile MC transferinin olacağını sanmıyorum ben çünkü kadroda kesin istenmeyen biri de değil bence Manchester tutabilir de yani tutsa şaşırmam zira adamın +1 opsiyonu da var ve maaşı orası için uygun sayılabilecek bir maaş 2.2-2.5 net sanırım. Kısacası bana Fofana, Rabiot gibi onlar kadar olmasa da imkansıza yakın transfer geliyor bir de West Ham, Newcastle gibi takımlar da ilgileniyormuş yani. Bu gibi herifler peşinde koşmak boşuna zaman kaybı gibi geliyor bana geçen seneki gibi. Mesela Erden Timur olsa Hojberg'i alabilirdi ikna edip.Herifi çözüp ikna etmek gerekli bu durumda öyle olunca bırakır bizde bu kişi yok iste. Erden timur tutsada tutmasada angelino transferinde ikna ettik başkasını istemedi ve aldık demisti mesela aynı örnek.
belki united'in istediği bizim teklifimizden daha dusuktur. hemen kotuye yormayın.
Gitsinler Rabiot'un annesiyle masaya otursunlar en azindan sadece annesini ikna etsen alirsin oyuncuyu.
Konuş ekinimmmbelki united'in istediği bizim teklifimizden daha dusuktur. hemen kotuye yormayın.
Alamayınca bahane hazırfark = 15 m euro
Hag göndermek istiyor rtaş tutmuyorlar yani oyuncuyu ikna edersen iyi sekilde alınabilir biri ha kolay mi değil tabide imkansız ötesi vs bir durumu yok. Hojberg mesela gelmek bile istemiyor buraya baska teklif bakiyor asıl o buna göre daha zor bu arada. Gelmeye gönlu olani ikna kabiliyetin iyiyse biraz ikna edebilirsinde yok diyen adama yapacak bir sey yok.Erden Timur olsa bile MC transferinin olacağını sanmıyorum ben çünkü kadroda kesin istenmeyen biri de değil bence Manchester tutabilir de yani tutsa şaşırmam zira adamın +1 opsiyonu da var ve maaşı orası için uygun sayılabilecek bir maaş 2.2-2.5 net sanırım. Kısacası bana Fofana, Rabiot gibi onlar kadar olmasa da imkansıza yakın transfer geliyor bir de West Ham, Newcastle gibi takımlar da ilgileniyormuş yani. Bu gibi herifler peşinde koşmak boşuna zaman kaybı gibi geliyor bana geçen seneki gibi. Mesela Erden Timur olsa Hojberg'i alabilirdi ikna edip.
Mc Tominay ı ikna etmek, United ı ikna etmekten çok daha zor olacaktırBu manuyu bu kadar abartmayin
Eski manu yok artik
10-12ye salarlar
25 istiyorlar diye haberler var o yüzden de imkansız geliyor bana. Bence bizimkilerin çıkabileceği maks fiyat 15 o yüzden 10'dan kapı açılmıştır ki pazarlıkla 15'e arttırabilesin. Fred'te de +5 bonus var.Fredi 9.7 ye salmışlar fbye
12ye bırakırlar tomu
Tek sebep para olabilir. Yillik net 6-7 milyon kafasina uygun gelebilir. Arabistan’i dusundugunu hic sanmiyorum. Buradaki atmosferi de gordu. Bence imkansiz degil. Diger Avrupa takimlari o kadar maas vermez.EPL’de faal oynayan bir oyuncu, hele başka EPL takımları için de alternatif ise Türkiye’ye gelmez. Ya biz daha kendi yetiştirdiğimiz Türk çocuklarını tutamıyoruz. Herkes Avrupa’ya gitmek istiyor. EPL’de şansı devam eden adam Türkiye’ye niye gelsin? Ligue 1’in küçük takımların oyuncularını ikna edemiyorsun daha.
???
oliviera varken