Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunların hepsi McTominay , Bissaka felan diyor da
Günün sonunda olacağı söyleyeyim
Barış Alper'e yavaştan veda edelim
Benim baktığım haberlerde öyle kesin göndermek istiyorluk bir durum yok. Bissakka, Antony, Sancho mesela kesin gönderilmek isteniyormuş. Mc bu Maino'da çıktığı için daha belirsiz yazıyor haberlerde.Hag göndermek istiyor rtaş tutmuyorlar yani oyuncuyu ikna edersen iyi sekilde alınabilir biri ha kolay mi değil tabide imkansız ötesi vs bir durumu yok. Hojberg mesela gelmek bile istemiyor buraya baska teklif bakiyor asıl o buna göre daha zor bu arada. Gelmeye gönlu olani ikna kabiliyetin iyiyse biraz ikna edebilirsinde yok diyen adama yapacak bir sey yok.
YapamazlarAdam Türkiye’ye gelirim diyorsa 1 senelik sözleşmesi kaldığı için M.United’la anlaşma ihtimalimiz olabilir.
İnşallah yapabilirler bu işi.
Benim baktığım haberlerde öyle kesin göndermek istiyorluk bir durum yok. Bissakka, Antony, Sancho mesela kesin gönderilmek isteniyormuş. Mc bu Maino'da çıktığı için daha belirsiz yazıyor haberlerde.
Oynadığımız maçlar sonrasında Antony bizle garip bir bağ kurdu, benim için sürpriz olmaz Recebimantony nıye cökmüyoz
Para ikna eder etmesine de, bizde öyle bir para var mı? EPL’de 5 milyon çok normal bir ücret.Tek sebep para olabilir. Yillik net 6-7 milyon kafasina uygun gelebilir. Arabistan’i dusundugunu hic sanmiyorum. Buradaki atmosferi de gordu. Bence imkansiz degil. Diger Avrupa takimlari o kadar maas vermez.
Kanat mi lazim bize suan?antony nıye cökmüyoz
İsteyenin bi yüzü istemeyenin iki yüzü25 istiyorlar diye haberler var o yüzden de imkansız geliyor bana. Bence bizimkilerin çıkabileceği maks fiyat 15 o yüzden 10'dan kapı açılmıştır ki pazarlıkla 15'e arttırabilesin. Fred'te de +5 bonus var.
Sanchoyu affetiler bugun antremena falan çıkmıs sezon basıda ten hag gonderilmesini istiyordu yeni adam almak için zaten amrabat falanda alacaklarBenim baktığım haberlerde öyle kesin göndermek istiyorluk bir durum yok. Bissakka, Antony, Sancho mesela kesin gönderilmek isteniyormuş. Mc bu Maino'da çıktığı için daha belirsiz yazıyor haberlerde.
adam galatasaraylıKanat mi lazim bize suan?
Frede 60 veren mal bi kulüpten bahsediyoruz harbi. Yeter ki işi bitirmek için gittiği hissettir oyuncuyu bağlaİsteyenin bi yüzü istemeyenin iki yüzü
Manu tutucu değil paranın lafını yapmaz
Yapsa ajaxın tüm çöplerine o kadar para bayılmaz
Bi anlaşma noktası oluşmasa aniden kalkıp adamın ayağına niye gidesin
Ikna olmus isteMc Tominay ı ikna etmek, United ı ikna etmekten çok daha zor olacaktır
Adam Türkiye’ye gelirim diyorsa 1 senelik sözleşmesi kaldığı için M.United’la anlaşma ihtimalimiz olabilir.
İnşallah yapabilirler bu işi.
Recebimin de gönlü olsun Alperim yap bi kıyak gardaşlarınaKanat mi lazim bize suan?
Sanki daha çok nevzat ikna olmuş gibi o aşamaya geldik mi bilemiyorum mehmedimIkna olmus iste
adam galatasaraylı
direk gelmek ister
ziyech ve zahadan cıkıp bu herifi alalım