Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunların hepsi McTominay , Bissaka felan diyor da

Günün sonunda olacağı söyleyeyim

Barış Alper'e yavaştan veda edelim
tenor.gif

Adam Türkiye’ye gelirim diyorsa 1 senelik sözleşmesi kaldığı için M.United’la anlaşma ihtimalimiz olabilir.
İnşallah yapabilirler bu işi.

Hag göndermek istiyor rtaş tutmuyorlar yani oyuncuyu ikna edersen iyi sekilde alınabilir biri ha kolay mi değil tabide imkansız ötesi vs bir durumu yok. Hojberg mesela gelmek bile istemiyor buraya baska teklif bakiyor asıl o buna göre daha zor bu arada. Gelmeye gönlu olani ikna kabiliyetin iyiyse biraz ikna edebilirsinde yok diyen adama yapacak bir sey yok.
Benim baktığım haberlerde öyle kesin göndermek istiyorluk bir durum yok. Bissakka, Antony, Sancho mesela kesin gönderilmek isteniyormuş. Mc bu Maino'da çıktığı için daha belirsiz yazıyor haberlerde.

Tek sebep para olabilir. Yillik net 6-7 milyon kafasina uygun gelebilir. Arabistan’i dusundugunu hic sanmiyorum. Buradaki atmosferi de gordu. Bence imkansiz degil. Diger Avrupa takimlari o kadar maas vermez.
Para ikna eder etmesine de, bizde öyle bir para var mı? EPL’de 5 milyon çok normal bir ücret.

25 istiyorlar diye haberler var o yüzden de imkansız geliyor bana. Bence bizimkilerin çıkabileceği maks fiyat 15 o yüzden 10'dan kapı açılmıştır ki pazarlıkla 15'e arttırabilesin. Fred'te de +5 bonus var.
İsteyenin bi yüzü istemeyenin iki yüzü

Manu tutucu değil paranın lafını yapmaz

Yapsa ajaxın tüm çöplerine o kadar para bayılmaz

Bi anlaşma noktası oluşmasa aniden kalkıp adamın ayağına niye gidesin

Benim baktığım haberlerde öyle kesin göndermek istiyorluk bir durum yok. Bissakka, Antony, Sancho mesela kesin gönderilmek isteniyormuş. Mc bu Maino'da çıktığı için daha belirsiz yazıyor haberlerde.
Sanchoyu affetiler bugun antremena falan çıkmıs sezon basıda ten hag gonderilmesini istiyordu yeni adam almak için zaten amrabat falanda alacaklar

İsteyenin bi yüzü istemeyenin iki yüzü

Manu tutucu değil paranın lafını yapmaz

Yapsa ajaxın tüm çöplerine o kadar para bayılmaz

Bi anlaşma noktası oluşmasa aniden kalkıp adamın ayağına niye gidesin
Frede 60 veren mal bi kulüpten bahsediyoruz harbi. Yeter ki işi bitirmek için gittiği hissettir oyuncuyu bağla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt