Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.970
- 16.572
- 2.648
Nevzat’ı 5 dk. İzledim bir ossuruk bildiği yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herifi çözüp ikna etmek gerekli bu durumda öyle olunca bırakır bizde bu kişi yok iste. Erden timur tutsada tutmasada angelino transferinde ikna ettik başkasını istemedi ve aldık demisti mesela aynı örnek.Mantıklı düşünelim. Hadi MC bizim teklifi kabul etsin 3.5-4'e okey olsun. Bizim Mc Tomminay için verebileceğimiz maks bonservis ne olabilir? Benim düşünceme göre 15 milyon taksitle peki bu paraya Manchester bırakır mı? Bir de kendisinin Fulham ve West Ham ile de adı geçiyor.
Herif konuştuğu şeyin önüne ardına bakmıyor yav aklına geleni söylüyor. Sanki kimse dinlemiyormuşcasına her tarafları çelişki her sözleri tutarsız
Deli gibi Erden Timur ihtiyacımız varGitsinler Rabiot'un annesiyle masaya otursunlar en azindan sadece annesini ikna etsen alirsin oyuncuyu.
Fulham ve westhamla cl göremeden futbola veda eder. Adam manuda bile doğru düzgün bişey yaşayamadıMantıklı düşünelim. Hadi MC bizim teklifi kabul etsin 3.5-4'e okey olsun. Bizim Mc Tomminay için verebileceğimiz maks bonservis ne olabilir? Benim düşünceme göre 15 milyon taksitle peki bu paraya Manchester bırakır mı? Bir de kendisinin Fulham ve West Ham ile de adı geçiyor.
Tominay a 10 milyon bonservis veren akil rabiotun annesine de size 2/2.5 milyon maaş teklifimiz var der kadın güler kalkar yaGitsinler Rabiot'un annesiyle masaya otursunlar en azindan sadece annesini ikna etsen alirsin oyuncuyu.

Biz 8 m vermişizdir adamlar 20 istiyordur
Fredi 9.7 ye salmışlar fbyeMantıklı düşünelim. Hadi MC bizim teklifi kabul etsin 3.5-4'e okey olsun. Bizim Mc Tomminay için verebileceğimiz maks bonservis ne olabilir? Benim düşünceme göre 15 milyon taksitle peki bu paraya Manchester bırakır mı? Bir de kendisinin Fulham ve West Ham ile de adı geçiyor.
Eğer varsa tabi, Scott için teklifimiz ne acaba? Fred'e 15 isteyenler Scott için kaç isteyecekti ki?