Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanlara oyalansınlar diye oyuncak veriyor gibiler daha çok. Doue bitti biraz da bununla oynayın gibisinden.

Son düzenleme:
Mantıklı düşünelim. Hadi MC bizim teklifi kabul etsin 3.5-4'e okey olsun. Bizim Mc Tomminay için verebileceğimiz maks bonservis ne olabilir? Benim düşünceme göre 15 milyon taksitle peki bu paraya Manchester bırakır mı? Bir de kendisinin Fulham ve West Ham ile de adı geçiyor.
Herifi çözüp ikna etmek gerekli bu durumda öyle olunca bırakır bizde bu kişi yok iste. Erden timur tutsada tutmasada angelino transferinde ikna ettik başkasını istemedi ve aldık demisti mesela aynı örnek.

Herif konuştuğu şeyin önüne ardına bakmıyor yav aklına geleni söylüyor. Sanki kimse dinlemiyormuşcasına her tarafları çelişki her sözleri tutarsız
F26783F3-2CED-404A-865A-511FEB2DCC55.webp

Mantıklı düşünelim. Hadi MC bizim teklifi kabul etsin 3.5-4'e okey olsun. Bizim Mc Tomminay için verebileceğimiz maks bonservis ne olabilir? Benim düşünceme göre 15 milyon taksitle peki bu paraya Manchester bırakır mı? Bir de kendisinin Fulham ve West Ham ile de adı geçiyor.
Fulham ve westhamla cl göremeden futbola veda eder. Adam manuda bile doğru düzgün bişey yaşayamadı

Okan Hoca bize karşı iyi oynayanlar arasından liste kuruyor genellikle eminim Mc Tominay listede ilklerde bence United ı ikna da ederiz. İşin zor olan kısmı Mc Tominay ı ikna edebilmek diye düşünüyorum

Mctominaya da açılış fiyatını bi 15 yaparsın be abi. Sonra gelir elinoğlu parayı basar alırsa öyle mal gibi kalırsın

Fredi 9.7 ye salmışlar fbye

12ye bırakırlar tomu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt