Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi kurayla mumkun bence dostum. Ilkay kafayı verirse bambaşka seviyeye çıkartır hucum hattını.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
İnşallah, koşan fizikli kaliteli takımlara karşı yetersiz bir orta saha olacağımızı düşünüyorum ben, atak yerken ve topu geri kazanma gibi konularda

isterse 9 kanadım olsun - ucuz genç adamı her şekilde yapıştırır alırdım.

kanat dolu deniyor ama

Kerem - satılsa kimse itiraz etmez
Ziyech - 10M+ teklifle gelse çok üzülmez kimse
Zaha - maliyetinden çıkılsa laf edilmez.
BAY - abürt teklife gidecek.
Tete - yarın gitse bayram edeceğiz.

zaten hemen Kerem kalacak açıklamaları yapıldı - herif bodrumdan barış mançolu havuz videoları salıyor - iyice mental kopuk.
Valla yapılan açıklamalardan sonra her türlü alınacaktı, hem oyuncunun gözünde de olumsuz etkidir bu, yarın başkasına da yansır.

Adamla ilgilenip üstüne senin başkanınla futbolun patronu Oğuz keşke bizde olsa, ben çözücem falan diyorsa alacaksın.

Yarın Abdülkerim mevzusuna dönerse kim verecek hesabını, öyle Koç gibi para da akıtmıyorlar yaptıkları hatalarda.

Wendelle maliyeti yakınsa tominayı tercih ederim bziim takıma daha uygun bence Okan hocaylada görüşmüş muhtemelen gelmeye yatkın
Yakin falan degil ki, Tominay icin 20+ rakamlar konusuluyor biz o kadar vermeyiz. Wendel icin cat patlasa bizimkiler 14 verir zaten.

Yine crespo’nun bize yaptigi gol sevincini yapmis

Muhabirlerin bir bok bildigi yok adam fenerli

McTominay ile ilgili olumlu haber veren kim varsa kara listeye almak lazım.

Bu arada objektif olmak gerekirse Oğuz Aydın ve Cenk videoları güzel olmuş

Senin yönetimin bu kadar pasif olursa adamlar böyle güzel tiye alır tebrikler Hatipoğlu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gece Doue sabah Jelert akşam Doue bakalım sırada ne var.

1190789772738830466.webp

doue ve jelertte karar vermek için en kısa sürede hangisi geliyorsa ona bakılsın kurudum sağ beksizlikten.Jelert'de denildiği gibi sadece teminat konuşuluyorsa o gelsin.

Wendell neye istinaden izlendi de alınmaya çalışılıyor açıkçası ben pek anlam veremedim .
Hele hele konuşulan miktarlar cidden çok acayip.
Biz Torreiranın yanına ısrarla hamal asker bir orta saha ararken sürekli Oliveiradır Demirbaydır , Wendelldir tarzı ayağına top isteyen rakibi basmayan ısırmayan adam ne işimize yarayacak ki uzun vaade de ,
yine fiziken atletik hızlı her takım bize zorluk çıkaracak bu klubün bir futbol aklı yok orası muhakkkak ama bari hoca bazı şeyleri göz ardı etmese keşke.
hoşgeldin rdaş hızlı bir girşş olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt