Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah, koşan fizikli kaliteli takımlara karşı yetersiz bir orta saha olacağımızı düşünüyorum ben, atak yerken ve topu geri kazanma gibi konulardaIyi kurayla mumkun bence dostum. Ilkay kafayı verirse bambaşka seviyeye çıkartır hucum hattını.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Valla yapılan açıklamalardan sonra her türlü alınacaktı, hem oyuncunun gözünde de olumsuz etkidir bu, yarın başkasına da yansır.isterse 9 kanadım olsun - ucuz genç adamı her şekilde yapıştırır alırdım.
kanat dolu deniyor ama
Kerem - satılsa kimse itiraz etmez
Ziyech - 10M+ teklifle gelse çok üzülmez kimse
Zaha - maliyetinden çıkılsa laf edilmez.
BAY - abürt teklife gidecek.
Tete - yarın gitse bayram edeceğiz.
zaten hemen Kerem kalacak açıklamaları yapıldı - herif bodrumdan barış mançolu havuz videoları salıyor - iyice mental kopuk.
Adam son dk ya kadar beklemiş bizi bir de, yanlış yaptık bir kaç yüz bin Euro hesabı yapılacak oyuncu değildi bence.Kendi kendimizi rezil ediyoruz Oğuz videosunda ne kadar laf sokarlarsa soksunlar haklılar.
Rezil herifler.
Manchester gözden çıkardıysa alırız aksi taktirde maalesef.Kendini kandir anca , sanki o Wendel'den daha ucuza gelecekti.
Wendelle maliyeti yakınsa tominayı tercih ederim bziim takıma daha uygun bence Okan hocaylada görüşmüş muhtemelen gelmeye yatkınKendini kandir anca , sanki o Wendel'den daha ucuza gelecekti.
Rakamlar sorun değil rnkts , turnuva yıldızı Barış Alper asist bile yapmadıJelert 30 maça bir asist sığdırmış helal olsun vallah
Yakin falan degil ki, Tominay icin 20+ rakamlar konusuluyor biz o kadar vermeyiz. Wendel icin cat patlasa bizimkiler 14 verir zaten.Wendelle maliyeti yakınsa tominayı tercih ederim bziim takıma daha uygun bence Okan hocaylada görüşmüş muhtemelen gelmeye yatkın
14 e muhrmelenn olmaz abi o işte adamlar 20 ye almış zamanındaYakin falan degil ki, Tominay icin 20+ rakamlar konusuluyor biz o kadar vermeyiz. Wendel icin cat patlasa bizimkiler 14 verir zaten.
Gece Doue sabah Jelert akşam Doue bakalım sırada ne var.
hoşgeldin rdaş hızlı bir girşş olmuşWendell neye istinaden izlendi de alınmaya çalışılıyor açıkçası ben pek anlam veremedim .
Hele hele konuşulan miktarlar cidden çok acayip.
Biz Torreiranın yanına ısrarla hamal asker bir orta saha ararken sürekli Oliveiradır Demirbaydır , Wendelldir tarzı ayağına top isteyen rakibi basmayan ısırmayan adam ne işimize yarayacak ki uzun vaade de ,
yine fiziken atletik hızlı her takım bize zorluk çıkaracak bu klubün bir futbol aklı yok orası muhakkkak ama bari hoca bazı şeyleri göz ardı etmese keşke.