- 2 Temmuz 2011
- 132.885
- 55.701
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıklayayım ben Doue'den yarın haber bekleniyor, Doue'nin cevabına göre Jelert yada Doue GS'nin yeni sağ beki olacak. Wendel'de oyuncu ile bir noktaya gelindi ama Zenit ile bonservis pazarlıkları devam ediyor.
Futbolculuğu mu yoksa moda ve tarz açısından mıwendel=manuel fernandes
Sen mazoşist misinDur, yapma, inanırım.
Florya’yı cukkalayana kadar kimse kovamaz onuibrahim hatipoğlu denilen kişiyi derhal kovmak lazım
GELDİ LAN GELDİ @Onur Üründül
Fmde ben de öyleydim herkese teklif yapardım sonra olumlu dönenlerden hocaya seç diyeceklerAllah ne verdiyse herkese teklif yapmisiz, kabul edeni getirecekler. Simdi panik transferi zamani
O kadar durağan ve pres yapmayan bir oyuncu yani?wendel=manuel fernandes
Ilahi adalet yerini bulurda topçuları sakatlanır umarız maçta.Mehmet Şimşek I tagleyelim vergisini versinler kara paranın![]()
Adım adım tominaya gidiyoruzSt. Petersburg's Zenit has rejected Istanbul's Galatasaray's offer for Brazilian midfielder Wendel. This was reported by Sport-Express.
According to the source, the Turkish club's management sent an offer that did not satisfy the blue-white-blues, which is why negotiations regarding the potential transfer were suspended.
![]()
«Зенит» не принял предложение «Галатасарая» по Венделу - Газета.Ru | Новости
«СЭ»: «Зенит» не устраивает предложение «Галатасарая» по Венделуwww.gazeta.ru
bunlar görüşmeler askıya alınmış demiş
Iyi kurayla mumkun bence dostum. Ilkay kafayı verirse bambaşka seviyeye çıkartır hucum hattını.Şampiyonluk mümkün, cl çeyreği ihtimal dahilinde değil, torrera yalnız kalacak