Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 30.507
- 26.794
- 1.873
fener'in sonraki ağası acun demek ki. fetöcüden oktarcıya geçiş yapacaklar. sonra da bayrağı polat family alır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle olsa sol bek için isimler geçerdi, hepsi sağ bek ama.surekli bek ismi ciktigina gore 2 bek mi alacagiz acaba kohn u satip?
öyle bir kural yok artık1. Abdulkerim
2. Barış alper
3. ????
Ligde oynayacak 3. Yerli nerde![]()
Cengiz veya İrfanı satarlar 20 m Euro’ya hull city eBu fener o kadar kanat varken oğuzu nerde oynatacak.
Öyle olsa sol bek için isimler geçerdi, hepsi sağ bek ama.
Bu sene yerli şartı yok1. Abdulkerim
2. Barış alper
3. ????
Ligde oynayacak 3. Yerli nerde![]()
Sağ bek o da (orijin mevkisi)jelert solda oynuyormus
Sola Jelert sağa Doue koydum ama sonrasında bir de 433e döndümAdminim sen wendel uymaz bize diuodun, çok geçiş hücumu yeriz diye ki haklısın. E bi de ilkay olursa daha da yumuşamaz mıyız? Dinamik sağ bek bu handikapı kapatır diye mi düşündün?
Bugün Feridun niğdelioğlu bir attı ortayaWendel ve Jelert duydum da İlkay ismi nereye düştü herkes konuşuyor bi heyecan geldi.![]()
haber verrr son dakika verrrrrWendel ve Jelert duydum da İlkay ismi nereye düştü herkes konuşuyor bi heyecan geldi.![]()
Dur, yapma, inanırım.
Sabah bu konuya parmak basmiṣtim. Benim gibi dusunen varmiṣ demekwendel=manuel fernandes
Akanım başka bir şeyimizden de verelim mi korkutuyorsun bizihaber verrr son dakika verrrrr