Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.641
- 3.000
- 458
Başlarda 6 numaraydı fernandrs son dönemde 10numaraya evrişmişti ama başında köpek gibi top kapıyorduO kadar durağan ve pres yapmayan bir oyuncu yani?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başlarda 6 numaraydı fernandrs son dönemde 10numaraya evrişmişti ama başında köpek gibi top kapıyorduO kadar durağan ve pres yapmayan bir oyuncu yani?
Hume or Jelert?
Riise istisna mı diyorsun
En ideali bu olur. Gerçi Kaan’ın temposuzluğu Avrupa’da sıkıntı olur ama ligde rakipleri ezeriz.Bence hoca Kaan ı toreşra ile oynatacak önüne ya İlkay ya wendeli alacak
Transfer dinamik bir süreçtir.Sayfalara yetişemiyorum o kadar dinamik bir sürec
isterse 9 kanadım olsun - ucuz genç adamı her şekilde yapıştırır alırdım.Kendi kendimizi rezil ediyoruz Oğuz videosunda ne kadar laf sokarlarsa soksunlar haklılar.
Rezil herifler.
Kaan sıkıntı olsaydı milli takımda olurdu , iyi bir takımda Kaan sırıtmazEn ideali bu olur. Gerçi Kaan’ın temposuzluğu Avrupa’da sıkıntı olur ama ligde rakipleri ezeriz.
Kemalimin soyadını bir an yanlış okumuşum OnurumTransfer dinamik bir süreçtir.
Kolpa Kemal Güvenveren
GELDİ LAN GELDİ @Onur Üründül
Kendini kandir anca , sanki o Wendel'den daha ucuza gelecekti.Adım adım tominaya gidiyoruz![]()