Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın beyler.

30 yaşından fazla olanlar da dahil üst düzey orta sahaların neredeyse hiçbirine itiraz etmem ama McTominay gibi hiç ülke dışına çıkmamış hatta kariyerinin tamamı Manchester'da geçen biri hem kendisi hem eşi buraya alışabilir mi, alışırsa ne zaman alışır, sadece EPL futbolunu bilen adam burada ben ne yapıyorum demez mi emin olamıyorum. Bir de tabii EPL oyuncularının (özellikle Britanyalıların) çoğunun bu piyasa değerlerinin inanılmaz şişirilmiş olduğunu da düşünüyorum o da ayrı konu ama o kısma çok takılmıyorum. Sonuçta bonservisine 20-25 verecek halimiz yok.

Öyle ya da böyle artık bir adım atmamız lazım, geç kalmak bize yaramıyor. Dediğim gibi ben şahsen karşı çıkamam bu tip adamlara ama kafamda o soru işareti yok değil.

Ne vizyon var ne ikna kabiliyeti var. Paraları ne yaptılar o da belli değil. Şeffaflıkta yok. Utanamaz arlanmazlar birde yetki istedi. Suratına tüküreceğimiz adamları başkan vs yaptık. Seninde ekibininde canı cehenneme dursun.. umarım oyuncu falan satmazlar. Kimseyi almasınlar kimseyi satmasınlar kafi..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Şikecilerin 55 65 arası saibeyle kazandıkları şampiyonluklar yüzünden o dönemin tüm zengin çocukları febeli.Bizim Galatasaraylı zengin jenerasyonun bir 10 15 senesi daha var
Öyle bir jenerasyon yok yav, olan zenginler de destek vermiyor, bunun temel sebebi de kongre. ET mevzusu sonrası liseli olmayan zenginler gelmeyi hiç tercih etmeyeceklerdir.

Bir de eski büyük zenginler hala zengin bir de son 25 yılda zengin olan tayfa var onların da takımla falan ilgisi yok zaten.

Günaydın beyler.

30 yaşından fazla olanlar da dahil üst düzey orta sahaların neredeyse hiçbirine itiraz etmem ama McTominay gibi hiç ülke dışına çıkmamış hatta kariyerinin tamamı Manchester'da geçen biri hem kendisi hem eşi buraya alışabilir mi, alışırsa ne zaman alışır, sadece EPL futbolunu bilen adam burada ben ne yapıyorum demez mi emin olamıyorum. Bir de tabii EPL oyuncularının (özellikle Britanyalıların) çoğunun bu piyasa değerlerinin inanılmaz şişirilmiş olduğunu da düşünüyorum o da ayrı konu ama o kısma çok takılmıyorum. Sonuçta bonservisine 20-25 verecek halimiz yok.

Öyle ya da böyle artık bir adım atmamız lazım, geç kalmak bize yaramıyor. Dediğim gibi ben şahsen karşı çıkamam bu tip adamlara ama kafamda o soru işareti yok değil.
eşinde hiç problem olmaz - kafayı yer istanbulda hatta...

ama oyuncu bazında EPL > Süperlig olayına katılıyorum. Orda iki gaza gelinecek CL maçına bakar açıkçası.

dediğine hak veriyorum ama - aynı endişe var bende de eğer Tominayse bu işin sonu. 29836293784 taraftarın içinden 12 korumayla geçme falan delirebilir herif.

McTominay ne dir ya? PR nedenleriyle cosmus ligden daha fazla PR yaparak cosmus topcu almayalim mumkunse..

Defans italya
Orta saha almanya/ispanya
Forvet afrika ya da guney amerika

Basit tutalim isi :)

Dursun baskanim cuzdani cikartip sallar
Sonra United masasina 35 milyonu koyar
Verilen lan hocamin istedigi tominay la bisakkayi der alir gelir supheniz olmasin

Yönetim şu şekil takılıyor
A388E42E-650F-4EB9-8AF6-EE0B8040E729.webp

transferleri ve köhnün davasını taraftarın icardiye vereceği destekle çözeceğiz inş

Ne vizyon var ne ikna kabiliyeti var. Paraları ne yaptılar o da belli değil. Şeffaflıkta yok. Utanamaz arlanmazlar birde yetki istedi. Suratına tüküreceğimiz adamları başkan vs yaptık. Seninde ekibininde canı cehenneme dursun.. umarım oyuncu falan satmazlar. Kimseyi almasınlar kimseyi satmasınlar kafi..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Çıkan isimlere bakınca Okan hoca sağ olsun vizyon var aslında da, ikna kabiliyeti, iş bitiricilik dersek Erden Timur'un yanına yaklaşamazlar. İş algıya, taraftarı oyalamaya gelince 1 numaralar ama haklarını yemeyelim.

Wanda nara başlığını kim actiysa scott'un eşi içinde aynı kişi açsın yeni yengemiz olabilir diye totem olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt