Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu eleman net iyi çıkar 50-60’a transfer yapar. Stopere, beke bu tarz herifler almak lazım

Bu sıcaklarda ibramla cenk bir de rusya yapmasın mı wendel bahanesi ile? Hakları değil mi sence?
Yapsınlar alabileceklerse.

İbram’ın saçma hareketleri devam ederse zaten çok barınamaz. Puma mevzusundaki söylemleri gibi duyulur her yerde.

Borçsuzluk kağıdı futbolculardan maaşlar ile alakalı alınır bonservis taksitlerini ödememesi bambaşka bir olay hem transfer cezası hem de oyuncunun elinizden gitmesi söz konusu
Borçsuzluk kağıdı sadece futbolcu maaşları değil vergiler, menajer ödemeleri, günü gelmiş bonservis taksitlerini de içeriyor diye biliyorum. Köhn'ün olayı sanırım bonservis taksiti değil bonus maddesi. Onun son ödeme tarihi belki borçsuzluktan sonra olabilir.

Belki de tarihimizin en kritik senesi Fenerbahçe namlunun ucunda duruyor tetigi çekip head shot yapacağız ama şarjörde mermi yok
o kadar karalar bağlayacak durumda değiliz de dokunuş ve 3 transfer (2-8-10)şart.Yoksa TR Ligini her türlü götürürürüz.
1-En iyi omurga bizde
2-En iyi defans bizde
3-En iyi kanat bizde. BAY
4-En iyi taraftar bizde
5-En iyi coaching bizde

Yok kastım haziran ayı sponsor bulunması için harcandı geçen sene. Socar dahil tüm süreçler belirli noktalara getirildi. 40 m euro harcamak için 80 m euro gelir üretmek gerekiyordu BB mevzusundan dolayı üstüne 100 m euro limitimiz vardı her şey dahil ve 150 m euro paramız olsa da imaj hakkı dışında harcayamıyorduk.

13 temmuzda Icardi transferi bitmişti mesela ki önceliğimiz oydu, bütçenin yükseği oraya gitti.

Sanki temmuz öncesi hiç bir şey yapılmamış gibi konuşuluyor da o 1 ay kulübe 40 m euro sponsorluk sokulacak adımlar atıldı, bu sene haziran ayında napıldı mesela? Oradan oraya kutlama, kongre. Hatipoğlu kendi, Euro 24e davet edildik, maçları izliyoruz, kalan zamanlarda görüşmeler yapıyoruz dedi. Bu bile fail bir açıklama.
Hatipoğlu dil biliyor mu onu bile bilmiyorum da bana yüz olarak onu öne sürüyorlar ama Cenk ile M.Özbek devrede gibi geliyor

Hadi bizimkilerin beceriksiz olduğunu biliyorduk da fb morinyo varken nasıl birkaç komisyon transferi yapamadı onu anlamadım
Para harcamayı kafaya koydukları için o paraları harcayabilecekleri oyuncuya gidiyorlar ama onlar parayla ikna olmayacak tipler olduğu için patlıyorlar. Seviye düşürmek zorunda kalacaklar gün geçtikçe

Borçsuzluk kağıdı sadece futbolcu maaşları değil vergiler, menajer ödemeleri, günü gelmiş bonservis taksitlerini de içeriyor diye biliyorum. Köhn'ün olayı sanırım bonservis taksiti değil bonus maddesi. Onun son ödeme tarihi belki borçsuzluktan sonra olabilir.
Borçsuzluk kağıdı Uefaya veriliyor turnuvaya katılmak için.

Bonservis ödemeleri Fifa’nın kontrolünde.

Napıcan ödeme taksidin olan her kulüpten ödediğine dair imza mı alıcan, sadece oyunculardan alınıyor oradaki borçsuzluk onayı, borçsuzluk da değil oyuncuların durumu kabul ettiğine dair belge.

Borçsuzluk kağıdı Uefaya veriliyor turnuvaya katılmak için.

Bonservis ödemeleri Fifa’nın kontrolünde.

Napıcan ödeme taksidin olan her kulüpten ödediğine dair imza mı alıcan, sadece oyunculardan alınıyor oradaki borçsuzluk onayı, borçsuzluk da değil oyuncuların durumu kabul ettiğine dair belge.
Geçen sene vergi, bonservis taksitlerini kapasadığına dair haber vardı. İmza alma olayı değil herhangi bir kulübe vadesi geçmiş bir borcunun bulunmaması gerekiyor diye biliyorum. Uefa bunların hepsini kontrol ediyor diye biliyorum.

Geçen sene vergi, bonservis taksitlerini kapasadığına dair haber vardı. İmza alma olayı değil herhangi bir kulübe vadesi geçmiş bir borcunun bulunmaması gerekiyor diye biliyorum. Uefa bunların hepsini kontrol ediyor diye biliyorum.
Bonservis taksidi ve ödemeler hep fifa kontrolünde oldu. Uefa, kupalara almak için senin ne harcadığına bakar ve lisans vereceği kadrodan onay ister. Transfer yasağını Uefa verirdi senin dediğin gibi olsa.

Bahsettiğin haberleri ya da ilgili uefa metnini atabilirsin o iddiadaysan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt