Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.387
- 30.209
- 1.988
nerden ızliyonuz bende bakam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nerden ızliyonuz bende bakam
Sosyal medyada boş çene yapanların çoğu maça gitmiyordur. Tribün bambaşka bir kitle. En azından geçen sezon öyleydi. O zehir tribünlere ne kadar az bulaşırsa o kadar iyi.Valla rekdaş içerdeki ilk maçta 55 bin taraftarın küfrünü yemek hoşlarına gidiyorsa işe yaramaz tabi.

Usta napalım sus pus oturup bunların kulübü batırmasını mı izleyelim elimizden bu geliyor. Yalan söyleyen bir kulüp başkanı bizde görev yapamaz.Sosyal medyada boş çene yapanların çoğu maça gitmiyordur. Tribün bambaşka bir kitle. En azından geçen sezon öyleydi. O zehir tribünlere ne kadar az bulaşırsa o kadar iyi.
Puma örneğinde nefessiz kaldım efsaneviGüzel sövüyor yav![]()

Benim yazdığım şey Özbek özelinde değil. Bu kafa yapısı oyuncu da ıslıklamaya kalkıyor tribünde. Yoksa Özbek yönetimini ben de desteklemiyorum zaten.Usta napalım sus pus oturup bunların kulübü batırmasını mı izleyelim elimizden bu geliyor. Yalan söyleyen bir kulüp başkanı bizde görev yapamaz.
Orası tabi ki yanlış ama Dursun gibi 10 hareketinden 9'u yanlış 1'i şüpheli birini biraz fazla savunuyordun bence. Dursun savunulacak işler yapmıyor tam tersi dibine kadar sert eleştirilecek işlere imza atıyor sürekliEleştiriye hiç bir zaman bir dediğim yoktu ki. Ama sanırım forumda hakaret etmek hırsız, haysiyetsiz falan gibi hakaretler etmekte yanlış.