Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla rekdaş içerdeki ilk maçta 55 bin taraftarın küfrünü yemek hoşlarına gidiyorsa işe yaramaz tabi.
Sosyal medyada boş çene yapanların çoğu maça gitmiyordur. Tribün bambaşka bir kitle. En azından geçen sezon öyleydi. O zehir tribünlere ne kadar az bulaşırsa o kadar iyi.

Sosyal medyada boş çene yapanların çoğu maça gitmiyordur. Tribün bambaşka bir kitle. En azından geçen sezon öyleydi. O zehir tribünlere ne kadar az bulaşırsa o kadar iyi.
Usta napalım sus pus oturup bunların kulübü batırmasını mı izleyelim elimizden bu geliyor. Yalan söyleyen bir kulüp başkanı bizde görev yapamaz.

Nevzat Dindar denen yalaka birazdan sallamasyon haberlere başlar.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buarada forma ile ilgili söylediklerini maç esnasında da söyleyen renktaşlarımız olmuştu burda

bu arşivede güvenmeyın anında döner ne oldugu belli degil

Usta napalım sus pus oturup bunların kulübü batırmasını mı izleyelim elimizden bu geliyor. Yalan söyleyen bir kulüp başkanı bizde görev yapamaz.
Benim yazdığım şey Özbek özelinde değil. Bu kafa yapısı oyuncu da ıslıklamaya kalkıyor tribünde. Yoksa Özbek yönetimini ben de desteklemiyorum zaten.

Eleştiriye hiç bir zaman bir dediğim yoktu ki. Ama sanırım forumda hakaret etmek hırsız, haysiyetsiz falan gibi hakaretler etmekte yanlış.
Orası tabi ki yanlış ama Dursun gibi 10 hareketinden 9'u yanlış 1'i şüpheli birini biraz fazla savunuyordun bence. Dursun savunulacak işler yapmıyor tam tersi dibine kadar sert eleştirilecek işlere imza atıyor sürekli

Rodop en son 10 dakika önce yayın açıyordu halen açamadılar herhalde mağaraya filan kaçtılar.
9echtjd.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt