Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paralar nereye gidiyor diye soruyoruz ya. Bir kısmı aha işte bu ikisi gibi paralı trollere gidiyor. Ha kasadan almışsın ha bunlar gibi paralı trol tutmuşsun. Ne fark arasında. Bunun gibi kaç tane daha var.

Aldıkları paralar harici beş kuruş para vermeden Avusturya tatili. Ne güzel hayat be. Bunların zerre Galatasaray'ı düşündüğünü sanmıyorum. Cepleri dolsun yeter.

Ali neyi kanıtlama uğraşındasın? Gs halka açılsın mı istiyorsun? Düzgün bir argümanın bile yok savunduğun şeyin sırf çene yapıyorsun
Savunduğunuz saçmalığın kulübü nasıl yönettiği ortada. Evet kulübe taraftarların üye olmasını ve onların istekleri doğrultusunda yönetilmesini istiyorum. Siz de çıkın diyinki biz aklımız yetmez liseliler kadar aklımız yok taraftar marabadır hiçbir şey bilmez.
Bugün adan zye kulübü liseliler yönetiyor ne kadar rezil durumda olduğumuz ortada

Bazı duyumcu hesaplar taga katılıp transfer nerde diyolar

Ya günlerdir "öyle bi isim var ki", "gs büyük oynuyor","o oyuncu gelirse yer yerinden oynar" diyen,olanları ve olacakları bilen siz değilmisiniz

Şimdi kalkıp transfer nerde diyolar mallığın bu kadarı

Savunduğunuz saçmalığın kulübü nasıl yönettiği ortada. Evet kulübe taraftarların üye olmasını ve onların istekleri doğrultusunda yönetilmesini istiyorum. Siz de çıkın diyinki biz aklımız yetmez liseliler kadar aklımız yok taraftar marabadır hiçbir şey bilmez.
Bugün adan zye kulübü liseliler yönetiyor ne kadar rezil durumda olduğumuz ortada
ilkokul mezunu musun? nedir bu lise kıskançlıgı?

Taraftar olanlardan zaten işe yarayanlar giriyor kulübe ET gibi. Mayıs başında taraftar taraftar dediğin DÖ yü mevcut oy verenlerden daha çok destekliyordu oran olarak. Taraftar niye yangın yapıyor şu anda biliyor musun? transfer gelmedi diye verdiği sözleri tutmadığı için değil. Sanki beğendiğin insanlar GS üyesi değilmiş gibi bahsediyorsun

ilkokul mezunu musun? nedir bu lise kıskançlıgı?
Liseli tayfa özellikle belli bir yaş üstü kesim artık kulübe zarar veriyor. Avrupa'da bu kafadaki adamlar ile başarı yakalayamayız. Bende artık bunların hegomenyasından kurtulmamız gerektiğini düşünenlerdenim. Tamam elini kolu sallayanı kongre üyesi yapmayalım, şartları zorlaştıralım. Ama bu liseli dinozorlardan kurtulalım artık.

Taraftar olanlardan zaten işe yarayanlar giriyor kulübe ET gibi. Mayıs başında taraftar taraftar dediğin DÖ yü mevcut oy verenlerden daha çok destekliyordu oran olarak. Taraftar niye yangın yapıyor şu anda biliyor musun? transfer gelmedi diye verdiği sözleri tutmadığı için değil. Sanki beğendiğin insanlar GS üyesi değilmiş gibi bahsediyorsun
Benim dediğim şekilde taraftarlar üye olsaydı bugün erden Timur başkan yanından Türkiye’nin en zengin adamları yardımcı olurdu. Sadece lise diye bir başkan ve yardımcıları olmazdı bugün. Sen hem mevcut yönetim seçim sistemini savunup hem de dursun Özbek’ten şikayet edemezsin.
Dursun Özbek kapasitesi belli olan biri, başka aday çıktı da dursun özbek zorla mı başkan oldu.
Koskoca Galatasaray’da başkan ve yönetime aday olacak kişi yok bunu görmüyor musunuz?

nerden belli? iyi niyetli cahiller daha iyi mi yönetici oluyor? cehaleti yuceltmeye son ver.
Esas siz sözde elit liseyi yüceltmeye son verin ya da mevcut yönetimi eleştirmeyin. Baştan aşağı Galatasaray lisesi mezunu

Dursun özbek Başkan
Niyesi Yelkencioğşu Başkan yardımcısı
Cenk Ergün Sportif Direktör

Ciddi soruyorum neyi eleştiriyorsunuz, sizin adamlarınız iktidarda işte daha ne

Kendi topçumuzla dalga geçiliyor
Ayağınıza top versek bomba diye kaçarsınız

Liseli tayfa özellikle belli bir yaş üstü kesim artık kulübe zarar veriyor. Avrupa'da bu kafadaki adamlar ile başarı yakalayamayız. Bende artık bunların hegomenyasından kurtulmamız gerektiğini düşünenlerdenim. Tamam elini kolu sallayanı kongre üyesi yapmayalım, şartları zorlaştıralım. Ama bu liseli dinozorlardan kurtulalım artık.
bu öyle basit bişey degil. her sistem kendi elitini yaratır. bunun ne yaşla ne liseyle ilgisi var. teşhisiniz yanlış oldugu için çözümünüz de yanlış. bir de bunun tam zıttı kulup satılsıncılar var sorunun dernek statusu oldugunu zanneden.

Gs lisenin takımıdır halkın değil

Lisede düşük seviyede dursun niyazi ahmet mehmet var

Halkta dursunlar niyaziler ahmetler mehmetler var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt