Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.218
- 101.427
- 5.238
Ali neyi kanıtlama uğraşındasın? Gs halka açılsın mı istiyorsun? Düzgün bir argümanın bile yok savunduğun şeyin sırf çene yapıyorsunYanlış liseden mezun![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali neyi kanıtlama uğraşındasın? Gs halka açılsın mı istiyorsun? Düzgün bir argümanın bile yok savunduğun şeyin sırf çene yapıyorsunYanlış liseden mezun![]()
Tamam dostun afiyet olsun
Tuvalete giderken haber et
Savunduğunuz saçmalığın kulübü nasıl yönettiği ortada. Evet kulübe taraftarların üye olmasını ve onların istekleri doğrultusunda yönetilmesini istiyorum. Siz de çıkın diyinki biz aklımız yetmez liseliler kadar aklımız yok taraftar marabadır hiçbir şey bilmez.Ali neyi kanıtlama uğraşındasın? Gs halka açılsın mı istiyorsun? Düzgün bir argümanın bile yok savunduğun şeyin sırf çene yapıyorsun
ilkokul mezunu musun? nedir bu lise kıskançlıgı?Savunduğunuz saçmalığın kulübü nasıl yönettiği ortada. Evet kulübe taraftarların üye olmasını ve onların istekleri doğrultusunda yönetilmesini istiyorum. Siz de çıkın diyinki biz aklımız yetmez liseliler kadar aklımız yok taraftar marabadır hiçbir şey bilmez.
Bugün adan zye kulübü liseliler yönetiyor ne kadar rezil durumda olduğumuz ortada
Değilim de öyle de olsa bu liselilerden daha çok kulübü düşünüyor olmam bir gerçek. Milyonlarca ilk okul mezunun Galatasaraylılar gibiilkokul mezunu musun? nedir bu lise kıskançlıgı?
Taraftar olanlardan zaten işe yarayanlar giriyor kulübe ET gibi. Mayıs başında taraftar taraftar dediğin DÖ yü mevcut oy verenlerden daha çok destekliyordu oran olarak. Taraftar niye yangın yapıyor şu anda biliyor musun? transfer gelmedi diye verdiği sözleri tutmadığı için değil. Sanki beğendiğin insanlar GS üyesi değilmiş gibi bahsediyorsunSavunduğunuz saçmalığın kulübü nasıl yönettiği ortada. Evet kulübe taraftarların üye olmasını ve onların istekleri doğrultusunda yönetilmesini istiyorum. Siz de çıkın diyinki biz aklımız yetmez liseliler kadar aklımız yok taraftar marabadır hiçbir şey bilmez.
Bugün adan zye kulübü liseliler yönetiyor ne kadar rezil durumda olduğumuz ortada
nerden belli? iyi niyetli cahiller daha iyi mi yönetici oluyor? cehaleti yuceltmeye son ver.Değilim de öyle de olsa bu liselilerden daha çok kulübü düşünüyor olmam bir gerçek. Milyonlarca ilk okul mezunun Galatasaraylılar gibi
Liseli tayfa özellikle belli bir yaş üstü kesim artık kulübe zarar veriyor. Avrupa'da bu kafadaki adamlar ile başarı yakalayamayız. Bende artık bunların hegomenyasından kurtulmamız gerektiğini düşünenlerdenim. Tamam elini kolu sallayanı kongre üyesi yapmayalım, şartları zorlaştıralım. Ama bu liseli dinozorlardan kurtulalım artık.ilkokul mezunu musun? nedir bu lise kıskançlıgı?
Benim dediğim şekilde taraftarlar üye olsaydı bugün erden Timur başkan yanından Türkiye’nin en zengin adamları yardımcı olurdu. Sadece lise diye bir başkan ve yardımcıları olmazdı bugün. Sen hem mevcut yönetim seçim sistemini savunup hem de dursun Özbek’ten şikayet edemezsin.Taraftar olanlardan zaten işe yarayanlar giriyor kulübe ET gibi. Mayıs başında taraftar taraftar dediğin DÖ yü mevcut oy verenlerden daha çok destekliyordu oran olarak. Taraftar niye yangın yapıyor şu anda biliyor musun? transfer gelmedi diye verdiği sözleri tutmadığı için değil. Sanki beğendiğin insanlar GS üyesi değilmiş gibi bahsediyorsun
Hee öyle desene yav bende Rudolf bunları gerçekten söylemiş sandım valla.Yazan ironi yapmış
Esas siz sözde elit liseyi yüceltmeye son verin ya da mevcut yönetimi eleştirmeyin. Baştan aşağı Galatasaray lisesi mezununerden belli? iyi niyetli cahiller daha iyi mi yönetici oluyor? cehaleti yuceltmeye son ver.
bu öyle basit bişey degil. her sistem kendi elitini yaratır. bunun ne yaşla ne liseyle ilgisi var. teşhisiniz yanlış oldugu için çözümünüz de yanlış. bir de bunun tam zıttı kulup satılsıncılar var sorunun dernek statusu oldugunu zanneden.Liseli tayfa özellikle belli bir yaş üstü kesim artık kulübe zarar veriyor. Avrupa'da bu kafadaki adamlar ile başarı yakalayamayız. Bende artık bunların hegomenyasından kurtulmamız gerektiğini düşünenlerdenim. Tamam elini kolu sallayanı kongre üyesi yapmayalım, şartları zorlaştıralım. Ama bu liseli dinozorlardan kurtulalım artık.
Söylerde.Hee öyle desene yav bende Rudolf bunları gerçekten söylemiş sandım valla.
Söylemeyeceği şeyler de değil aslında.