Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asıl siz liselileri bu kadar küçümseyerek hata yapıyorsunuz. Tüm sorunlarımız bu çağ dışı liseli tayfasından geliyor çünkü. Neyse anlaşamayacağımıza göre uzatmaya gerek yok.
kayınpederinize olan öfkenizi liseliler üzerinden gsmize yönlendırmeyınız

Bunlar demirbay yada ndombeleden daha iyisini alamazlar. Dua edin de Olivier 2 sene önceki haline dönmüş olsun

- milyar tl zarar açıklayan jimlastik kulübü senelik 6 milyona adam alıyo ha, bizimkiler hayla ağlıyo ha. Bunun bi mantığı olmalı, aklıma gelen ilk şey Dursun bu paralar nerde? Bankalar birliği zaft zurt ffp falan demeyin, bu kural şu ülkede bir tek bize mi var? Millet transfer bekliyo adamlar Köhn ün parayı daha ödememiş.

Bu durumda akla gelen ilk soru ; nerde aga kulübün paraları nerdeee
4m Euro’ya ada yapıyoruz
Ajax real Madrid Barcelona benfica atletico manu Arsenal yapmıyor biz yapıyoruz

Benim için var da sizin için yok.
Ben istiyorum ki bologna Sevilla benfica Porto atletico vs takımlarda çalışmış muazzam bir sd gelsin.
Ama sadece Galatasaray liseli diye Cenk geliyor hala savunuyorsunuz
siz ali koçu bile savunursunuz yeter ki galatasaray lisesi mezunu olmasın.

fenerin bu sene şampiyonluk şansı bizden yüksek maalesef. Federasyon desteği + beceriksiz dursun özbek yönetimiyle bir adım önümüzdeler

Hissiyatım o yönde üstat
Gs haberleri bitti
Çalım hikayesi falan
Bunların sağında İrfan ve Cengiz war. Emre Mor'u Mou beğenmiş ki bence iyi 1 sporcu. Tadic'in arkasına falan almıyorlarsa saçma.

Bizim için de saçma aslında şu anda. Sağda bir kamyon adam war bizim. Kerem giderse solda kullanırız bir ihtimal.

Jkde de 10 küsür verdikleri Muçi'yi kesemeyeceklerine göre Rafa sağda oynayacak. Rashica da war.

Adamın kalitesinden bağımsız 3 büyüklerin sağ açığı dolu.

Para bulmak benim görevim mi? Başkan bulacak parayı, sponsoru her şeyi. Sadece liseli diye adamı başkan yapıyorsunuz sonra para yoktu ne yapsın diyorsunuz. Erden Timur geçen sene pire gibi çalıştı bir sürü yanlış da yaptı doğru da. Para yok diye ağlamadı
20 sene önce sponsorluklar bi boka yaramadığını biliyorsun değil mi maddi olarak? Şu anda stad isim hakları zama zingoları o seneler yoktu. Tek sponsorun göğüs reklamındı.

Bir tane kel var, 10 günde rafa Silvaya 10m immobileye 6m verdi senelik.
Galatasaray’da bunun 10 katı var, erden Timur gibi hepsini dışlıyoruz
Yok öyle bişey

Dedigim gibi gercekten zengin, faydali olmak isteyen adam uye oluyor zaten kendine kanallar bulup

Bos beles adamlar uye olacak diye tuzuk degisecek hali yok

Oyun zekasi kime benziyor.
tenor.gif

Ya birader zenginler zaten bi şekilde gs kongre uyesi oluyor erden timur liseli mi sanki. Bjk halka acik kim var zengin yonetiminde
Galatasaray üyesi olmak için paranızın olması yetmiyor. Üye olmak çok zor. Zaten üye sınır sayısı var. Maalesef tüzüğümüz çok kötü. Ama bu dinozor liseliler hiç bir şekilde değişmesini istemiyorlar. Çünkü kurulu düzenin bozulmasını istemezler.

Tüzükteki üyelik şartları,

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ TÜZÜĞÜ

İKİNCİ KISIM

BİRİNCİ BÖLÜM

ÜYELİK TÜRLERİ- KOŞULLARI- KABUL İŞLEMİ

ÜYELİK TÜRLERİ

MADDE 6:
Kulübün iki tür üyesi vardır:

6.1) Üye

6.2) Onursal üye

ÜYE OLMA KOŞULLARI

MADDE 7:
Kulübe üye olabilmek için adayın Türk Medeni Kanunu ve Dernekler Kanunu'na göre üye olma hakkına sahip bulunması; yurt içinde rakip sayılabilecek bir başka spor kulübünde üye, lisanslı sporcu ya da görevli olmaması; Sicil Kurulu tarafından üyeliğe alınmasının önerilmesi; Yönetim Kurulunca kabul kararının alınması zorunludur.

Ayrıca, üye olmak için başvuruda bulunan kişilerin aşağıda belirtilen gruplardan birine dahil olmaları da zorunludur.

A Grubu- Galatasaray Lisesi'nde en az iki yıl okumuş olanlar.

B Grubu- Kulüp Başkanının önerisi ile takvim yılı başına en fazla 15 (on beş) kişi, başka bir kayıt aranmaksızın üye olabilir.

C Grubu- En az 5 (beş) yıl süre ile amatör veya profesyonel olarak Kulüp adına yarışmalara katılmış, spor yaşamını

Kulüpte tamamlamış, bu hususu Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü veya ilgili federasyondan alınan yazılı belge ile kanıtlamış ve spor yaşamını tamamladıktan sonra 5 (beş) yıl içinde üyeliğe başvuran sporcular. (Kulüp menfaatleri doğrultusunda transferi gerçekleşen sporcular Yönetim Kurulu kararı ile spor yaşamını Kulüpte tamamlamış olma koşulundan muaf tutulabilirler)

D Grubu- En az 5 (beş) yıllık üyelerin çocukları ve eşleri.

E Grubu- Yukarıdaki grupların dışında kalanlar.

ALINACAK ÜYE SAYISI

MADDE 8:
A ve C gruplarında yukarıda tanımlanan üye adayları için hiçbir sayısal sınırlama uygulanmaz.

A ve C grupları dışında diğer gruplarda tanımlanan adaylardan üyeliğe alınacakların toplam sayısı her yıl Ocak ayında Yönetim Kurulu tarafından belirlenir.

Alınacak toplam üye sayısı bir önceki yıl sonu (31 Aralık) itibarı ile Kulübün kaydı açık üye sayısının %3 (yüzde üç)'ünden fazla olamaz.

Yönetim Kurulu tarafından belirlenen alınacak toplam üye sayısından fazla üye kabul edilmesi durumunda, işlem sırasına göre sınırı aşan üyelik geçersiz olur ve düşer.

Ancak her durumda, bir yılda kabul edilecek toplam üye sayısı 400 (dört yüz)'ü aşamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt