Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener gümbür gümbür geliyor galiba

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20 sene önce sponsorluklar bi boka yaramadığını biliyorsun değil mi maddi olarak? Şu anda stad isim hakları zama zingoları o seneler yoktu. Tek sponsorun göğüs reklamındı.
Fenerin Anelka’yı yedeğe aldığı yıllardan bahsediyorsun değil mi? Onlar nasıl yapıyordu sen de öyle yapacaktın. Yapamadığın zaman bahane çok. Zahayı şimdi beğenmiyorum ama erden başkan gidip ellerinden aldı. Ünal aysalı hala sevmem Selçuk inanı çekip aldı. Kulübü hiçbir şekilde karşı tarafa ezdirmeyeceksin bu kadar basit

O zaman şikayet etmeyin burada liseliler istediği gibi takılabilir
Üyelerin hepsi liseli değil ki liseli olmayanlarda var

Halkın seviyesi çok düşük malesef ülke seçiminde bile çoğu kişinin oy kullanmaması gerekirken sen bundan ders almayıp bunlar gs seçiminde de oy kullansın niye dersin ki

İnsanlar belli seviyenin üstündeyse demokrasi,değilse otokrasi iyidir bundan hicap duymanın anlamı yok

Bu sadece sosyolojik kısmı işin,dün dediğim gibi manipülasyon kısmı falan filan var daha

Dindar tweetleri forumda yasaklanmalı

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
funny-disgusting.png

Böyle bir nöbet

Size göre hiç bir şey. Bana göre çok şey. Yetiştirilmemiz farklıymış.
Asıl siz liselileri bu kadar küçümseyerek hata yapıyorsunuz. Tüm sorunlarımız bu çağ dışı liseli tayfasından geliyor çünkü. Neyse anlaşamayacağımıza göre uzatmaya gerek yok.

alıntıladıgım mesajda liselilere cag dısı demissin

sonra kayımpederimde liseli demissin

onu dedim aslında

demek ki arada istisnalar cıkıyormus :))

Fenerin Anelka’yı yedeğe aldığı yıllardan bahsediyorsun değil mi? Onlar nasıl yapıyordu sen de öyle yapacaktın. Yapamadığın zaman bahane çok. Zahayı şimdi beğenmiyorum ama erden başkan gidip ellerinden aldı. Ünal aysalı hala sevmem Selçuk inanı çekip aldı. Kulübü hiçbir şekilde karşı tarafa ezdirmeyeceksin bu kadar basit
Yahu sabahtan beri övdüğün fb başkanları toplamda kaç şampiyonluğu ver hele bi söyle bana? Bu arada Ünal Aysal Gs liseliydi.

Üyelerin hepsi liseli değil ki liseli olmayanlarda var

Halkın seviyesi çok düşük malesef ülke seçiminde bile çoğu kişinin oy kullanmaması gerekirken sen bundan ders almayıp bunlar gs seçiminde de oy kullansın niye dersin ki

İnsanlar belli seviyenin üstündeyse demokrasi,değilse otokrasi iyidir bundan hicap duymanın anlamı yok

Bu sadece sosyolojik kısmı işin,dün dediğim gibi manipülasyon kısmı falan filan var daha
Mevcut yönetimden şikayet etmeyin, başka aday da yok yönetim de en iyisi bu. Dursun özbeğe laf etmenin hiçbir anlamı yok adam iyi niyetle çalışıyor yönetmek istiyor elinden gelen bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt