Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.327
- 43.105
- 3.748
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ortalıgı karıştıran sendin demek@Emrah Duvar Transfer yok forum kan ağlıyo
Abin naptı şipşak hemen bi halk lise tartışması kafaları resetledi
Kriz anlarında abini takip et
Bu dursun okan buruk'u ocak ayına kadar yer. Daha şimdiden hocaya atmış suçu. Oğuz fenere giderse suçlu hoca istemedi. Eğer transfer edip kötü oynarsa da suçlu gene hoca istedi o kadar bonservis verdik kötü çıktı diye ortaya atacak okan buruk'u.
En kötüler arasında yine dursun Özbek gayet iyi. Allah bir daha Özhan canaydın dönemi yaşatmasınkarar verelim Alicim
okanın kulaklar cınlamıştır
Oynatacaksan alayım ne demek, imkanın varsa alacaksın oynatıp oynatmamak hocaya kalmış, sanane, senin görevin almak. Lafa bak ya oynatcaksan alayım. Delirtcek bu adam bizi.
asagılamıyorum. benim cahil arkadaslarım da var. fenerli arkadaslarım da var. ama onların kulup yonetiminde olmalarını istemem.Cahil olan sen ve senin gibi insanları aşağılayanlardır. Halk falan değil selametle
@Ali Gece ile ben başlattım lan o mevzuyu. hemen çöreklenme üstüne@Emrah Duvar Transfer yok forum kan ağlıyo
Abin naptı şipşak hemen bi halk lise tartışması kafaları resetledi
Kriz anlarında abini takip et
Birazdan aysal ft tartışması sizlerleortalıgı karıştıran sendin demek
okey küfürleşme cıkıncada cezası sana!!Birazdan aysal ft tartışması sizlerle
@Recep Özbek ortalığı emrah karıştırmış bunu banlayın@Ali Gece ile ben başlattım lan o mevzuyu. hemen çöreklenme üstüne
Bende bunu isterim.barış ve keremi tutacak yöntemi bulmak lazım
suç ortağım @Ali Gece@Recep Özbek ortalığı emrah karıştırmış bunu banlayın
Vefa diyerek taraftara laf mı sokuyor o
O ne la