Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş bjz niye 5 veremiyoruz ya ben anlamıyorum bu çingene pazarlığını 4 veriyorsan oyuncu seni istiyorsa 5 ye verirsin. Özellikle gitmek üzere olan kanat oyuncun varsa bunu yapman şart. Adamlar sırf bizi kesmek için yapıyor bazı transferleri biz ihtiyacımız olsa bile çok rahatız. Allah seni bildiği gibi yapsın Dursun....

1000010552.jpg

Bütçe varmış belliki paraya kiyilacak
Başkanda biran önce bitirin diyormuş ama biran önce bitirebilen adamlarla yollarını ayırmayacan ,
Transferler geldikten sonra istifa etsin

Arkadaş bjz niye 5 veremiyoruz ya ben anlamıyorum bu çingene pazarlığını 4 veriyorsan oyuncu seni istiyorsa 5 ye verirsin. Özellikle gitmek üzere olan kanat oyuncun varsa bunu yapman şart. Adamlar sırf bizi kesmek için yapıyor bazı transferleri biz ihtiyacımız olsa bile çok rahatız. Allah seni bildiği gibi yapsın Dursun....
Adamlar çok mantıklı bir şey yapıyor kendilerine hiç yaramasa bile bize yarayacak oyuncuyu alıyor

Önce Köhn taksidini ödeyelim bence.

Oğuz'u gerçekten fener aldıysa bir Türk oyuncunun geleceği de bitti. İrfan, Cengiz ve Mor'un olduğu pozisyonda yok olup gidecek. Yazık sırf Galatasaray almasın diye ihtiyaçları olmayan birini alıyorlar.

Adamlar çok mantıklı bir şey yapıyor kendilerine hiç yaramasa bile bize yarayacak oyuncuyu alıyor
İşte bizim çapsız da beklesin bakalım. Barışla Keremi de satsın. Bı satmadan önce almayı öğrenemedik önce alırsın ki elin güçlü olur. Sen kanatları satıp sonra almaya kalksan zaten adamlar 5 değil 10 a satarlar sana.

Adam çıkıp oğuz keşke bizde oynasa diyor, başkan çıkıp basına haber salıyor ben alıcam diye.

Sonra alamayınca almazlarsa almasınlar Oğuz topçu değil oluyor.

Bu kafayla çok yontarlar sizi, Oğuz Aydın’ın fenere gitmesi basiretsizliğidir bu yönetimin.

Yunus, tete, zaha, ziyek, baris, kerem varken oguza ihtiyaç var mi. Gidenler olacak demeyin kimsenin gideceği yok.

Transfer işine bakan yöneticilerin çok iyi derece yabancı dil bilen vizyonlu ve ikna kabiliyeti yüksek kişilerden oluşması gerekiyor. Futbolcuyu Türkiye ligine değil Galatasaray'a geldiğini ikna edecek yeterlilikte olmalı

Transfer falan beklemeyin bu yönetimden

Hepimiz olaysız dağılalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt