- 26 Kasım 2012
- 185.570
- 258.142
- 5.998
Oguz’un menejeri Kim
Stoper olan mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oguz’un menejeri Kim
William D’AvilaOguz’un menejeri Kim
d'avillamışOguz’un menejeri Kim
E hani 8-10 istiyorlardı, öyle haber sıkıyorlardı daha dün@LigSportsTR
Fenerbahçe, Oğuz Aydın için Alanyaspor ile 5.000.000€ karşılığında anlaşmaya vardı.
Oyuncu ile görüşmeler devam ediyor.
Herif turk oyunculari toplamisWilliam D’Avila
Adamlar çok mantıklı bir şey yapıyor kendilerine hiç yaramasa bile bize yarayacak oyuncuyu alıyorArkadaş bjz niye 5 veremiyoruz ya ben anlamıyorum bu çingene pazarlığını 4 veriyorsan oyuncu seni istiyorsa 5 ye verirsin. Özellikle gitmek üzere olan kanat oyuncun varsa bunu yapman şart. Adamlar sırf bizi kesmek için yapıyor bazı transferleri biz ihtiyacımız olsa bile çok rahatız. Allah seni bildiği gibi yapsın Dursun....
Arkadaş bjz niye 5 veremiyoruz ya ben anlamıyorum bu çingene pazarlığını 4 veriyorsan oyuncu seni istiyorsa 5 ye verirsin. Özellikle gitmek üzere olan kanat oyuncun varsa bunu yapman şart. Adamlar sırf bizi kesmek için yapıyor bazı transferleri biz ihtiyacımız olsa bile çok rahatız. Allah seni bildiği gibi yapsın Dursun....
İşte bizim çapsız da beklesin bakalım. Barışla Keremi de satsın. Bı satmadan önce almayı öğrenemedik önce alırsın ki elin güçlü olur. Sen kanatları satıp sonra almaya kalksan zaten adamlar 5 değil 10 a satarlar sana.Adamlar çok mantıklı bir şey yapıyor kendilerine hiç yaramasa bile bize yarayacak oyuncuyu alıyor