Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu oğuz aydının ifb ye gideceği o kadar belliydi ki kabak gibi belliydi adeta. ibretle ve ne olacağını bilerek bu rezaleti izledim şahsen

Adam çıkıp oğuz keşke bizde oynasa diyor, başkan çıkıp basına haber salıyor ben alıcam diye.

Sonra alamayınca almazlarsa almasınlar Oğuz topçu değil oluyor.

Bu kafayla çok yontarlar sizi, Oğuz Aydın’ın fenere gitmesi basiretsizliğidir bu yönetimin.
Yanlış mı hatırlıyorum biz zamanında meloyu gönderip yerine jem Paul karacan almadık mı bu yönetimle.
Yarın icardi sanchez torreira gitse bu yönetimin umrunda olmaz

Oğuz aydınıda fb almış. Bu kadar beklersen olacağı bu zatem. Bu başkan bizi deli eymek istiyor

Bı yandan da yapamadıkları her transfer sevindiriyor. Her yanlışlarında yönetimin ömrü kısalıyor. Türkiye'de transfer bitiremeyen capsizlar yabanci transferlerde de bariyerlere takılsın yangın büyüsün. Bakalım o zaman göreceğiz sizi.

Doue de kesin olarak yattığına göre sağ bek konusunda tezeği avuçladığımız konusunda hem fikir olalım. Neyse barış var oynar dimi okancım.

Yunus, tete, zaha, ziyek, baris, kerem varken oguza ihtiyaç var mi. Gidenler olacak demeyin kimsenin gideceği yok.
Yunus galasaray pilot takımında oynayamaz
Tete ligde golü yok gitmeli
Ziyech kafasına göre takılan biri her an Araplara gidebilir
Zaha adamın ahı gitmiş Anadolu beklerine karşı bile iyi değil
İyi olan Kerem ve barış da her an gidebilir topun ağzındalar.

Adam çıkıp oğuz keşke bizde oynasa diyor, başkan çıkıp basına haber salıyor ben alıcam diye.

Sonra alamayınca almazlarsa almasınlar Oğuz topçu değil oluyor.

Bu kafayla çok yontarlar sizi, Oğuz Aydın’ın fenere gitmesi basiretsizliğidir bu yönetimin.
Her sene bir kanat oyuncusunda da aynını yaşamamız da enteresan ha.

Hocam senin orta saha istedigin de her çıktıgın yerde degisiyor bu arada orhan ulucada ayakları iyi tempolu dinamik istiyordu şimdi sulo rodoplarda kreatif ve daha golcu bir herif istiyor :asd:

geçen sene şampiyon olan ekibin yarısını niye gönderiyoruz lan?

Evet arap baharı başlamış M.Diaby ile , aceleye gerek yok araplar alacaklarını alsın biz ndombele gibi kalan birilerini alırız

Yönetim çok önemli stratejik hatalar yapıyor.
Bitirmeyecekleri transferler hakkında konuşuyorlar, gizli yapmaları gereken işleri sızdırıyorlar.
Kabiliyet ve tecrübe eksiklikleri net olarak göze batıyor.
Bu kadar iş bilmez insanların Galatasaray gibi bir kulüpte yönetici olması büyük sıkıntı

Mesela bu adamın hiçbir tecrübesi yok ama galatasaray futbolunun başında.

Bu ligin buglarından biri iyi yerlilere sahip olmaktır. Biz Selçuk Burak ile rahat şampiyonluklar aldık. Geçen senelerde de Kerem abdulkerim barış vs.
Nerede iyi yerli çıksa alacaksın deneyeceksin aksi durumda şampiyonluğu unut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt