Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.318
- 58.487
- 3.383
ülke dinamiğiyle ne alaka yaw direkt gs dinamiği buBirileri mallık yapmıyor ülke dinamiği böyle. Danimarkada İsviçre'de çekyada olsaydik kendi tankimizi yapardık

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ülke dinamiğiyle ne alaka yaw direkt gs dinamiği buBirileri mallık yapmıyor ülke dinamiği böyle. Danimarkada İsviçre'de çekyada olsaydik kendi tankimizi yapardık

Ülkenin dinamiği mi sağ bek alma orta saha alma diyor erayim...sen yapma bari.Birileri mallık yapmıyor ülke dinamiği böyle. Danimarkada İsviçre'de çekyada olsaydik kendi tankimizi yapardık
Dursun başkanı secmezse 2 elim yakasindaBirini seçecek olsan Dursun Özbek mi Burak elmas mi caferim
Ona 5 buna 6 bonservis ver sonra iyi de bir maaş ve uzun sözleşme sonra hoşgeldiniz Junior Tarık Çamdallar.Ben boyle düşünmüyorum. Ortada turkiyede yetismis turk oyuncu kitligi varsa anadoludan cikmis kim varsa alacaksin kaleci stoper bek santrafor hepsi al. Biri bile tutsa buyuk avantaj
Birini seçecek olsan Dursun Özbek mi Burak elmas mi caferim
Cok basit bir soru sorucam. Uefa maclarinda ulkende yetismis oyuncu kriteri var biliyor musunuz? Elimizde baris abdul kerem harici bunlara uyan oyuncu yok. Avrupa kadrosu nasıl kuracaksiniz anadoludan oyuncu almayarakBu Oğuz Aydın'da ne var çok merak ediyorum, 4-5 ay top oynamış 24 yaşında adam yalnızca bu ülkede 5 milyon euro eder, ederi maks 2 milyon euro. Umarım almayız hatta umarım bu ülkeden yerli oyuncuyu free değilse asla almayız.
Yabancı transferlerde de girecekler arayaSinan Yılmaz: Fenerbahçe'nin Oğuz Aydın'a o kadar ihtiyacı yok. Sadece Galatasaray'ın zaafını görüp alıyor. (Sen Kerem ve Barış'ı gönderirsen elinde yerli oyuncun kalmayacak)
Başarısız sezon , basarılı sezon diye sezon mu ayırıyoruz kurayla falan belirledik de bu nasıl bir bakış rtaş yaHer sene şampiyon olamayız. Bizim taraftar iyice bokunu çıkardı. Bu senede başarısız bir sezon olabilir. Önemli olan Galatasarayimizin değerleri ucuza gitmesin Galatasarayin parasi da boşa gitmesin.
Ali şimdi pc yi açıyorsun ve yazdıklarımı yazıp orada her sene şampiyon oluyorsun.Her sene sampiyon olmaliyiz, şampiyonlar liginden 40m euro gelir var. Prestiji var en cok biz şampiyon olmalıyız
Oğuzdaki fizik kalite şu anda ligteki kimsede yok. Barışı ayrı tutuyorum o zaten artık elit seviyede fizik olarakBu Oğuz Aydın'da ne var çok merak ediyorum, 4-5 ay top oynamış 24 yaşında adam yalnızca bu ülkede 5 milyon euro eder, ederi maks 2 milyon euro. Umarım almayız hatta umarım bu ülkeden yerli oyuncuyu free değilse asla almayız.
Kaç senedir 3 sene üst üste şampiyon çıkmıyor açıp baktın mi renktas?Başarısız sezon , basarılı sezon diye sezon mu ayırıyoruz kurayla falan belirledik de bu nasıl bir bakış rtaş ya
Daha sezon baslamadan yenilgiyi kabul edip bu sene sampiyon olmayalim diyorsun daha ne yazalımAli şimdi pc yi açıyorsun ve yazdıklarımı yazıp orada her sene şampiyon oluyorsun.
1- Win+R ye bas
2-start yaz
3- yazdıktan sonra boşluk bıraktıktan emin ol
4- c://programfiles//sports interactive//fm24.exe
Bunu yaz ve çalıştır. İyi oyunlar