Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Oğuz Aydın'da ne var çok merak ediyorum, 4-5 ay top oynamış 24 yaşında adam yalnızca bu ülkede 5 milyon euro eder, ederi maks 2 milyon euro. Umarım almayız hatta umarım bu ülkeden yerli oyuncuyu free değilse asla almayız.

Yılın bidon mesajı oscar ödülü bu sene erken sahibini bulacak gibi..

Ben boyle düşünmüyorum. Ortada turkiyede yetismis turk oyuncu kitligi varsa anadoludan cikmis kim varsa alacaksin kaleci stoper bek santrafor hepsi al. Biri bile tutsa buyuk avantaj
Ona 5 buna 6 bonservis ver sonra iyi de bir maaş ve uzun sözleşme sonra hoşgeldiniz Junior Tarık Çamdallar.

Sinan Yılmaz: Fenerbahçe'nin Oğuz Aydın'a o kadar ihtiyacı yok. Sadece Galatasaray'ın zaafını görüp alıyor. (Sen Kerem ve Barış'ı gönderirsen elinde yerli oyuncun kalmayacak)

Birini seçecek olsan Dursun Özbek mi Burak elmas mi caferim
200.webp

Bu Oğuz Aydın'da ne var çok merak ediyorum, 4-5 ay top oynamış 24 yaşında adam yalnızca bu ülkede 5 milyon euro eder, ederi maks 2 milyon euro. Umarım almayız hatta umarım bu ülkeden yerli oyuncuyu free değilse asla almayız.
Cok basit bir soru sorucam. Uefa maclarinda ulkende yetismis oyuncu kriteri var biliyor musunuz? Elimizde baris abdul kerem harici bunlara uyan oyuncu yok. Avrupa kadrosu nasıl kuracaksiniz anadoludan oyuncu almayarak

Her sene şampiyon olamayız. Bizim taraftar iyice bokunu çıkardı. Bu senede başarısız bir sezon olabilir. Önemli olan Galatasarayimizin değerleri ucuza gitmesin Galatasarayin parasi da boşa gitmesin.
Başarısız sezon , basarılı sezon diye sezon mu ayırıyoruz kurayla falan belirledik de bu nasıl bir bakış rtaş ya

Her sene sampiyon olmaliyiz, şampiyonlar liginden 40m euro gelir var. Prestiji var en cok biz şampiyon olmalıyız
Ali şimdi pc yi açıyorsun ve yazdıklarımı yazıp orada her sene şampiyon oluyorsun.

1- Win+R ye bas
2-start yaz
3- yazdıktan sonra boşluk bıraktıktan emin ol
4- c://programfiles//sports interactive//fm24.exe

Bunu yaz ve çalıştır. İyi oyunlar

Oğuzdaki fizik kalite şu anda ligteki kimsede yok. Barışı ayrı tutuyorum o zaten artık elit seviyede fizik olarak

Ali şimdi pc yi açıyorsun ve yazdıklarımı yazıp orada her sene şampiyon oluyorsun.

1- Win+R ye bas
2-start yaz
3- yazdıktan sonra boşluk bıraktıktan emin ol
4- c://programfiles//sports interactive//fm24.exe

Bunu yaz ve çalıştır. İyi oyunlar
Daha sezon baslamadan yenilgiyi kabul edip bu sene sampiyon olmayalim diyorsun daha ne yazalım

yangını yapacaksanız 2 yıldır alınmayan orta sahaya yapın bari yav oğuz aydın ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt